3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEMA TIH PARA: Partizan ni po koju cenu ne želi da ostane bez bisera

Objavljeno: 26.04.16 u 12:30

Bez obzira na nešto lošiju finansijsku situaciju u klubu čelnici Partizana nemaju nameru da prodaju svoje najbolje fudbalere ili igrače od kojih bi u budućnosti mogla mnogo da očekuje.

Jedan od takvih je i 16-godišnji Dušan Vlahović za kojeg navodno već postoji interesovanje pojedinih evropskih klubova među kojima je i londonski Arsenal.

Međutim, sportski direktor kluba Ivica Iliev kaže da ne postoje pare za koje bi Partizan sada prodao talentovanog napadača, najmlađeg prvotimca u istoriji kluba.

PREDRAG ĐORĐEVIĆ: Živković u Zvezdi? Da sačekamo ponudu!

– Ne, nema cenu, to je jedina istina. Vlahović je mlad momak, koji je tek zagazio u profesionalne vode i igrama u kontinuitetu prvo treba da izbori minutažu i vremenom “sazida” cenu na tržištu. Fudbal je veliki biznis i nikada ne znate da li neko može da “odreši kesu” u prelaznom roku i ostavi vas bez daha. Ipak, niko nije rekao da će Dušan biti prodat, to je igrač koji je budućnost Partizana i od njega mnogo oèekujemo, rekao je Iliev u izjavi za Sport.

Pored Arsenala najviše interesovanja za Vlahovića za sada pokazuje Anderleht, a ranije su se spominjali i Mančester Siti i Juventus.

PARTIZAN GRMI ZBOG SUĐENJA: Bio je isti penal kao protiv Srbije na Mondijalu u Južnoj Africi (VIDEO)

0
0

3 Komentara

  1. verovatno vec ima ugovor sa onim Zidovom samo nesmeju da nam kazu ,cim oni ovako pricaju ,mislim da su pare vec uzeli unapred ….
    Zivi bili pa videli !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ahahaaaaaaa pazi da vam ne poverujemo,on nema cenu jedino ako neko ne ponudi konkretnu ponudu,pa ce te da se kur.ite kako ste odrzali rec,a cim neko stavi crkavicu na sto….Dace te ga sa istog trena ahahaaaaa Ivice,bas si me slatko nasmejao!!!! Eeeee,Ivice,vragolanu ahahaaa

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter