10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ALARM U ZVEZDI I PARTIZANU: UEFA više nema milosti, stigli na naplatu stari problemi

Objavljeno: 26.04.16 u 21:25

Izgleda da su ‘večiti’ rivali potrošili sve kredite kod UEFA kada se radi o infrastrukturi.

Već nekoliko godina unazad najbolji srpski klubovi se provlače kod evropskih komisija zbog loše infrastrukture i stadiona koji jedva da ispunjavaju standarde UEFA.

Toga, izgleda, ove godine neće biti. Kako pišu ‘Novosti’, delegacija UEFA je danas u društvu članova Fudbalskog saveza Srbije obišla stadione u Humskoj i Ljutice Bogdana, u jednoj od kontrola pred evropsku sezonu predstojećeg leta.

TERZIĆ PROZIVA FSS: Oni ovim poručuju da žele rat sa Zvezdom! Očekujemo još udara

Inspektor iz evropske kuće fudbala do detalja je pregledao svaki ćošak oba fudbalska zdanja i utefterio svaki nedostatak, kojih, dobro je poznato, ima pregršt na obe strane Topčiderskog brda.

Tako će Partizan i Zvezda morati da ulože ogromne napore, ali i finansijska sredstva ne bi li spremni dočekali evro-sezonu, ali i na vreme prijavili svoj stadion za UEFA takmičenja.

VELIKA KONKURENCIJA: Partizan se bori za pojačanje sa PSV-om, Bazelom… (VIDEO)

0
0

10 Komentara

  1. Lako resiv „problem“, Hram fudbala JNA, renovirati o trosku FSS i da na njemu osim FKP igra i repka, a PECURKANU ionako kupuje glavni finansijer, izmedju ostalih i Ovk-a, pa neka je pretvori u butike (sto mu je i glavni cilj, za zene iz svog Harema) !! Bolje i butici nego SAMPINJONI ili TO ili PARKING za CRNO-BELI HRAM… .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • ..Jednom za sva vremena zatrti Krcunovu tvorevinu, napravljenu na muci i Srpskom krvlju zalivenom umesto vode, srusiti crvenu Bugarcicevu bludnicu, zatrpati rupu i prekriti je trnovitim ruzama i to CRNO BELIH BOJAAAAAAA .!. XXAAXXAA .!.

      0
      0
      Odgovori
    • Legenda juga Vokri bi se sigurno pobunio, i oare bi usmerio na JSDP… dokle je doslo kad te GEJbari prozivaju za siptare hahahaha

      0
      0
      Odgovori
    • Hahaha, hram fudbala JNA. To treba zatvoriti. I onako ste ga dobili na poklon. Hram fudbala je tamo gde je pehar Kupa Evropskih Sampiona.

      0
      0
      Odgovori
    • Franjevac dzabe si promenio nadimak (grobar-idiot do koske)…mars u Zagreb pa tamo kukaj nad svojim jadnim klubom…

      0
      0
      Odgovori
  2. Lako resiv „problem“, Hram fudbala JNA, renovirati o trosku FSS i da na njemu osim FKP igra i repka, a PECURKANU ionako kupuje glavni finansijer, izmedju ostalih i Ovk-a, pa neka je pretvori u butike (sto mu je i glavni cilj, za zene iz svog Harema) !! Bolje i butici nego SAMPINJONI … .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter