1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VELIKA KONKURENCIJA: Partizan se bori za pojačanje sa PSV-om, Bazelom… (VIDEO)

Objavljeno: 26.04.16 u 20:28

A ono bi moglo da stigne ni manje ni više, nego iz – Surdulice!

Dokaz da sav kvalitet u srpskom fudbalu nije samo u Partizanu ili Crvenoj zvezdi stiže nam iz Surdulice, gde su sve glasnije pohvale, ali i interesovanja za fudbalera Radnika, Samjuela Ovusua.

Naime, holandski ‘Soccernews’ piše da je za hitronogog fudbalera Surduličana zainteresovan PSV iz Ajndhovena, ali da tamošnji velikan ima konkurenciju u još tri kluba. Među njima su i švajcarski Bazel, ali i još uvek aktuelni šampion Srbije, Partizan.

TRESLA SE GORA, RODIO SE MIŠ: Otkazana vanredna Skupština FK Partizan

Nema sumnje da će Radnik lepo zaraditi ovog leta, pošto se još ranije spominjala i Belgija kao nova destinacija za Ovusua, a poznato je da Belgijanci u srpskom fudbalu imaju dobre skaute.

Imalo je i šta da se vidi od Ovusua, posebno ovog proleća, kada je Radnik gostovao Partizanu u Humskoj. Ako se sećate tog meča, gosti su kontranapadima pravili dar-mar u odbrani crno-belih, a prednjačio je fudbaler iz Gane koji je i postigao prvi gol na susretu.

(Izvor: youtube / allgoalslive HDFULLHD)

Ovusu je ove sezone postigao sedam golova u Superligi Srbije.

0
0

1 Komentara

  1. „Borba“ jaka, „ubila“ ludaka…Ma koji PSV-e, Bazel…kada Bjeka dodje i sa Fratellom iza sebe, samo nam je NEBO GRANICA i TO SEDMO (7)… !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter