0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZA PRIMER DRUGIMA: Fudbaleri Partizana u potpuno novoj ulozi (VIDEO)

Objavljeno: 22.04.16 u 23:14

Mladi crno-beli igrači danas su imali nešto drugačiji zadatak od uobičajenih na fudbalskom terenu.

Naime, danas je obeležen Svetskog dana knjige, a događaju u Biblioteci grada Beograda prisustvovali su i prvotimci kluba iz Humske, Nemanja Mihajlović i Dušan Vlahović.

NI BEOGRAD, NI JAGODINA: Određeno mesto odigravanja finala Kupa Srbije

Oni su danas imali zadatak da budu bibliotekari, a tom prilikom su za Partizan TV govorili o svojim iskustvima sa bibliotekama i knjigama uopšte.

– Već nekoliko godina na SC Partizan ‘Teleoptik’ postoji biblioteka u kojoj se sve više nalaze fudbalski sadržaji. Još uvek sam u školi, tako da primat sada ima obavezna literatura. Sećam se da nisam uvek vraćao knjige na vreme, tako da i danas imam strah od bibliotekara – rekao je Dušan Vlahović.

ZA NEVERICU: Tomić odlazi, bivši trener Reala na klupi Partizana?

– Danas kao bibliotekar, apsolutno podržavam kazne koje se upućuju kad neko ne vrati knjigu. Podržavam ovakav vid akcije, jer i mi svojim primerom utičemo, pre svega, na okolinu. Večeras neću čitati, pošto moram da sam sto posto skoncentrisan na meč sa Čukaričkim – istakao je Nemanja Mihajlović.

(Izvor: youtube / DanasConferences)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter