5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NI BEOGRAD, NI JAGODINA: Određeno mesto odigravanja finala Kupa Srbije

Objavljeno: 22.04.16 u 18:40

Za mnoge iznenađujuće, ali nema sumnje da će biti praznik fudbala.

Juče se, dan posle odigranih utakmica polufinala Kupa Srbije, pojavila informacija da će finalni duel biti igran u Jagodini, odnosno, da će biti izmešten iz Beograda

To će se i desiti, ali neće biti odigran u Jagodini, već u Gornjem Milanovcu, saopšteno je na sajtu Fudbalskog saveta Srbije.

BOŽOVIĆ NAGOVEŠTAVA SENZACIJU VEKA? Zvezdin trener merka Živkovića!

Meč finala Kupa Srbije između Javora Matisa i Partizana, koji je na programu 11. maja, biće odigran na stadionu Metalca, sa početkom u 19,00 časova.

Ovaj stadion svečano je otvoren 12. septembra 2012. godine, kapaciteta je oko pet hiljada mesta, napravljen je po standardima UEFA i smatra se jednim od lepših u Srbiji.

ZA NEVERICU: Tomić odlazi, bivši trener Reala na klupi Partizana?

Biće to tek drugi put od samostalnosti Srbije da se finalni meč najmasovnijeg domaćeg takmičenja neće odigrati u Beogradu.

0
0

5 Komentara

  1. A sta se ti uvek kacis kao podg.zn-a muva na svaki nass komentar! Urazumite se, vi ste davno ispali iz tog takmicenja! Zar imate uopste digniteta da se javljate u vezi sa kupom za ovu godinu! Tisina, misevi iz rupcage!

    0
    0
    Odgovori
  2. Velika greska! Koji GM, pa covece to je mali, doduse lepo skockani golubarnik, samo 5 hiljada kapaciteta! To je nedostojno Finala Fudbalskog Kupa zemlje, zaista. Vi iz FSS ste prevrsili svaku meru, ovim ste sebe same potpuno autirali, obezvazili takmicenje i zakinuli navijace Partizana da dodju u vecem broju, a da ne govorimo siri auditorijum cele Srbije. Zato to niste uradili u NS, u Nisu, u KG ? Licno, mogu da porucim ovoj pastvi iz FSS-idite do djavola i to zauvek!

    0
    0
    Odgovori
    • Pa na Lavoru je ove sezone prosek 100 ljudi…. Uza rodbina i prijatelji na tribini… I da, malo ima i onih placenih navijaca… Milanovac je prekomforan za vas, bice i tu polu-prazno

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter