3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OD STARTA NA TERENU: Grof ‘baca u vatru’ u Čačku jednog od najtalentovanijih igrača Zvezde

Objavljeno: 22.04.16 u 09:02

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović moraće u sutrašnjem meču protiv čačanskog Borca da kombinuje kada je u pitanju poslednja linija odbrane.

Naime, od četiri štopera koji su ove sezone igrala samo je Aleksandar Luković spreman za duel sa „zebrama“ odnosno Savo Pavićević je i dalje povređen, Zoran Rendulić suspendovan, a Edson da Silva je izgubio poverenje šefa stručnog štaba i sve je izvesnije da će na kraju sezone da napusti klub.

ALEKSANDAR KATAI: Grof neće morati da gleda u pasulj!

Logično rešenje koje se samo od sebe nameće je kapiten omladinske reprezentacije Srbije Miloš Stojanović od koga se u Zvezdi mogo očekuje i to već u bliskoj budućnosti tj. on bi trebalo da igra u tandemu sa Lukovićem.

Takođe, problem će da bude i u špicu napada zbog povrede Vijeire i suspenzije Sikimića pa će priliku najverovatnije da dobije Petar Orlandić.

FS SRBIJE: ‘Rajko Mitić’ zaključan do daljnjeg, bez Delija proslava titule?

Utakmica 2. kola plej-ofa Superlige Srbije između Borca i Crvene zvezde na programu je u subotu od 23. aprila sa početkom od 17 sati.

0
0

3 Komentara

  1. Tako je bre…ja vec mesecima pisem da treba dati sansu tom decku jer ima potencijala i kapiten je omladinske reprezentacije.Mnogo bolje da je on forsiran nego sto je igralo ono drvo iz Brazila,koji je cist promasaj.Od Stojanovica ce Zvezda dobiti par milion evra i to ubrzo a od Edsona je samo na gubitku.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter