5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROMENADA NA MARAKANI: Jedan štoper mora da ode, četvorica novih na ‘radaru’

Objavljeno: 21.04.16 u 00:13

Crvena zvezda će u letnjem prelaznom roku sigurno ostati bez jednog od četvorice štopera, dok drugi dolazi na naš najveći stadion.

Kofere pakuje poslednje pojačanje Edson. On se nije najbolje snašao u Beogradu, nije se uklopio u sistem rada Miodraga Grofa Božovića, te će na kraju sezone uprava sesti i razgovarati sa njim.

NE MOŽE BEZ SRBA: Ibanjez napušta Zvezdu?

– Brazilac je kvalitetan fudbaler, igrao je u ozbiljnim klubovima, ali se nije uklopio u naš sistem igre. Verujem da bi čak i u nekoj jačoj ligi od naše, ali u klubu koji se više brani bio ozbiljno pojačanje – rekao je Zvezdan Terzić za Novosti.

Crvena zvezda uveliko juri pojačanje u zadnjoj liniji. Na skeneru su bili Valerika Gaman, ali je on „otpao“, Migel Vitor kod kog je problem visoka plata, baš kao i kod Marka Simića. Duško Tošić je danas postigao dogovor sa Kašimpašom, te se sada Zvezdan Terzić okrenuo novim imenima.

NADA UGAŠENA: Zvezda ostala bez velike želje i iskusnog štopera?

Prvi pik je defanzivac argentinskog Rasinga, Džonatan Kabral koji ima 28 godina i ovog leta mu ističe ugovor sa klubom. Takođe, interesantan je i kapiten Eštorila, Džon Tavareš kod kog je ista situacija kao i kod Argenitnca, ističe mu ugovor. Kada je reč o Superligi, najzanimljiviji su Crnomarković iz finaliste Kupa, Javora i Maraš iz Rada.

0
0

5 Komentara

  1. Za Edsona sam napisao vec posle prve tekme da nije igrac za nas najveci klub i da mu se treba zahvaliti i vratiti ga tamo odakle je dosao.Pavicevic ce ionako u fudbalsku penziju,dok su Lukovic i Rendulic prespori a Rendula je i sam najavio odlazak u inostranstvo,tako da ostaje mladi Stojanovic sa Lukovicem,sto je nedovoljno i trebace minimum dva stopera.

    0
    0
    Odgovori
    • Glodar do jaja, najveci obozavalac SD Crvena Zvezda, i najredovniji posetilac vesti o najuspesnijem sportskom drustvu na ovim prostorima…

      0
      0
      Odgovori
  2. Slažem se sa Džambom osim u jednom.Ni Savo Pavićević mi ne uliva poverenje.Prespor je kao i Lune i Brazilac.Jedino Rendula malo odskače,ali je sve to slabo za Evropu.Ne sećam se da smo imali slabiju odbranu u zadnjoj deceniji.Šta tek reći za Petka i Cvela ili onog nesrećnog Anđelka.Osim Luča svima se treba lepo zahvaliti.

    0
    0
    Odgovori
  3. Koliko se ja razumem u fudbal mi nemamo kompletnog stopera u timu, Lukovic je jako spor kao i Rendulic koji je u zadnjim utakmicama odigrao korektno ali je to slabo za ligu sampiona, Lukovic voli da davi loptu i uvek ima potez vise tako da je on prvi koji uz Brazilca treba da ode jer mu je i plata visoka, jedino Sava Pavicevic kada igra odigra dobro i u kontinuitetu ali obzirom da ima 35godina kao i Lukovic trebamo realno bar dva odlicna stopera dovesti jer id odbrane krece napad.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter