2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NE MOŽE BEZ SRBA: Ibanjez napušta Zvezdu?

Objavljeno: 20.04.16 u 12:50

Argentinski fudbaler Luis Ibanjez jedan je od najboljih igrača Crvene zvezde u tekućoj sezoni u kojoj su crveno-beli na korak od osvajanja šampionske titule.

Odlične partije mogle bi da mu donesu i poziv u reprezentaciju Hrvatske, države čiji pasoš poseduje, za predstojeće Evropsko prvenstvo. O tome, ali i o interesovanju pojedinih klubova za bivšeg igrača zagrebačkog Dinama uveliko pišu hrvatski mediji.

Kako prenosi Jutarnji list omaleni defanzivac bi već ovog leta mogao da promeni sredinu odnosno da napusti Crvenu zvezdu.

TERZIĆ OTKRIO: Dovodimo pet igrača koji će da nas uvedu u Ligu šampiona

Za sada je u igri Benfika za koju već igra Ibanjezov najbolji drug iz Boke juniors Nikolas Gaitan, a ukoliko popularni Lućo na Evropskom prvenstvu pruži dobre partije nije nemoguće da još neki klub uđe u igru.

Podsećamo da je u januarskom prelaznom roku Luka Jović prešao iz Crvene zvezde u Benfiku za koju nastupa još i Ljubomir Fejsa, a pod ugovorom sa klubom iz Lisabona je i Filip Đuričić koji je trenutno na pozajmici u Anderlehtu. Takođe u drugom timu „orlova“ igra i mladi reprezentativac Srbije Ivan Šaponjić.

OD RUMUNIJE PREKO GRČKE DO TURSKE: Crnogorski štoper sa iskustvom igranja u LŠ na radaru Zvezde?

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter