1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

OGLASIO SE FSS: Srbija ima selektora!

Objavljeno: 21.04.16 u 12:36

Fudbalski savez Srbije oštro je demantovao navode oko toga da će nacionalni tim Srbije uskoro preuzeti Slavoljub Mislin.

U saopštenju na zvaničnom sajtu i izjavi Sava Miloševića se navodi da su medijske spekulacije neistinite i da sve informacije na tu temu nemaju dodirnu tačku sa istinom i imaju za cilj obmanjivanje javnosti, kao i rušenje ambijenta u i oko našeg državnog tima.

-Ne ulazeći u motive mogu samo da konstatujem da plasiranje ovako senzacionalističkih informacija predstavlja nastavak kampanje protiv srpskog fudbala i na najdirektniji mogući način ruši naš nacionalni tim. FSS je maksimalno transparentan u svom radu i sve informacije su uvek lako dostupne.

GOTOVO: Srbija dobila novog selektora, Ćurčić tu do juna!

A, svi oni koji se kriju iza „dobro obaveštenih izvora“ i rade po principu više puta ponovljena laž postaje istina, ne žele dobro srpskom fudbalu i podrivaju njegove temelje u trenutku kada nas čeka početak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji koje ne smemo da propustimo – ističe Savo Milošević, potpredsednik FSS i naglašava:

-U ovom trenutku nama je najbitnije da nastavimo da gradimo ambijent i da imamo maksimalnu koncentraciju na teren, a ne da reagujemo na dezinformacije raznih interesnih sfera koje nam na svakih 15 dana smenjuju selektora i urušavaju ambijent oko reprezentacije, rekao je Savo Milošević, potpredsednik FSS.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter