13
Fudbal

GOTOVO: Srbija dobila novog selektora, Ćurčić tu do juna!

Objavljeno: 20.04.16 u 22:17

Fudbalski savez Srbije doneo je odluku da na mesto selektora postavi novog stručnjaka umesto Radovana Ćurčića.

Kako prenose Novosti, dileme više nema. Radovan Ćurčić će samo do juna biti na kormilu reprezentacije Srbije, kada će njegovo mesto zauzeti bivši trener Crvene zvezde, Slavoljub Muslin. Tu odluku posle sastanka su doneli čelni ljudi saveza Tomislav Karadžić, Slaviša Kokeza i Savo Milošević. Ipak, još uvek nije poznato kada će iskusni stručnjak početi sa radom.

KOMENTAR: Zašto Ćurčić mora da ode i zašto njegov odlazak ništa neće promeniti

Moguće je da će Radovan Ćurčić sedeti na klupi još na prijateljskim utakmicama sa Kiprom 25. maja u Užicu i sa Izraelom 31. maja u Novom Sadu, dok bi meč u Monte Karlu sa Rusijom vodio upravo Slavoljub Muslin. Po drugoj varijanti Slavoljub Muslin bi debitovao tek na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Republike Irske u Beogradu 5. septembra.

Slavoljub Muslin je u karijeri vodio klubove Brest, Po, Bordo, Lans, Le Man, Vidad, Crvena zvezda, Levski, Metalurg Donjeck, Lokeren, Lokomotiva Moskva, Himki, Dinamo Minsk, Anortozis, Krasnodar. Trofeje je osvajao sa Crvenom zvezdom, Levskim i Videotonom.

0
0

13 Komentara

  1. Je li,Jug?Sta ti znas o fudbalu znas da je Vucic dao vise para Zvezdi?E pa nije.Vucic se hvala bogu na kraju nije ni pitao vec vam je FSS na racun slala pare da izadjete iz dugova a onda i malo da kupujete titule.Pre svega,u fudbalu a onda i u kosarci.E pa sad ste propali.A Muslin ne dolazi jer je bivsi Zvezdin trener vec zato sto je vodio milion dobrih klubova,pre svega Bordo.Ti vrv za Bordo nisi ni cuo.A Pantelic ne moze da igra jer mu je karijera zavrsena jos 2012.A Zigic ne bi mogao da igra i da ga zovnu dok ne nadje klub

    0
    0
    Odgovori
  2. Jeste limenke,sad će ovaj sve da reši sa igračima iz Zvezde.Pod hitno Kahrimana na gol i Žigića sa Pantelićem u špic.Naravno i veliki biseri Janković,Jović i Bosančić pa ćemo sve da meljemo.Za predsednik saveza obavezno Terzića i za pod predsednika legendu Đorića. Ajde iskulirajte vi što pošteno dajete 6 golova za poluvreme ili mislite da smo svi zaboravili kako se pošteno osvaja titula?!

    0
    0
    Odgovori
    • A koju ste beshe vi to titulu poslednji put osvojili poshteno, krajem ’80 godina!!! Najcrnje od svega je shto vi verujete da ste svih ovih godina osvojoli poshteno titule, a ne zbog kompleksa koje smo vam nabijali godinama poshtenim radom!!! Zato cete se i ugasiti, jer mali klubovi ne mogu vechno da traju!!! Pozdrav

      0
      0
      Odgovori
  3. I jeste pravi izbor to samo grobari mogu da negoduju jel nece on stavljati igrace da se prodaju,nema to kod njega baki on uvodi disciplinu ne voli da mu se neko menja u posao,pravi izbor,dosta sa ovim grobarskim trenerima samo nas uveli u propast,svaka cast izuzetku Anticu,ali za mene su dosad bili najbolji I.Petkovic,Antic i sad Muslin imaju autoritet a to se trazi u reprezentaciji,samo gospoda iz FSS da ne misle da ostanu i dalje,ne nikako isto napolje na celu sa Karadzicem nikad vise takva stoka da nam vodi fudbal ako je u interesu da nam fudbal ponovo bude jak a ne nekima da se poklanjaju titule da stignu nekog po titulama samo zato sto imaju komplekse,to je po meni realan sunovrat fudbala u Srbiji !!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Hvala bogu posle Antica prvi pravi čovek koji zna da osvaja trofeje i igra napadački fudbal nebitno što je zvezdaš antic je grobar pa ga hvalim. ..msm da će nam sa njim biti bar 10 puta bolje i treba da bude selektor na duže staze istrpeti ga pustiti ga da svoje zamisli sprovede u delo a znamo svi (svadja sa dzajom je primer) da ne dopušta da mu se neko sa strane mesa u posao i izbor igraca

    0
    0
    Odgovori
  5. Iskreno, za njega sam čuo jedino kada je trenirao zvezdu, a osoba koja toliko kluba promenila, ne verujem da je dobra za reprezentaciju.

    0
    0
    Odgovori
    • Konacno!!!Grobari moji dragi,ako ne znate da citate izmedju redova ovo je kraj Toletu i grobarskim mahinacijama u reprezentaciji!Vise reprezentacija nece sluziti kao izlog za glodarske poluproizvode ili kako ih vi nazivate talenti,dragulji i tako to a Srbije nigde na fudbalskoj mapi sveta!I Antic je bio grobar pa ste ga oterali jer covek nije zeleo da ucestvuje u prljavim radnjama NK Partizan i njihovog predsednika iz Spuza!Srbija se budi!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter