10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HRVATSKI MEDIJI BRUJE: Kapiten simbola Srbije u hrvatskoj reprezentaciji? Istorija! (FOTO)

Objavljeno: 20.04.16 u 18:08

Svoja mišljenja oko mogućeg poziva Luisa Ibanjeza u hrvatski nacionalni tim dali su i Dragan Džajić i Ćiro Blažević, ali i navijači u anketi.

Odličnim partijama ove sezone u dresu Crvene zvezde Luis Ibanjez je osvojio simpatije navijača crveno-belih, a statističkim podacima i pažnju javnosti u regionu, posebno u komšiluku gde se povela polemika da li će popularni ‘Lučo’ obući dres Hrvatske na Evropskom prvenstvu u Francuskoj ove godine.

Hrvatski mediji su ‘poveli’ veliku polemiku, a najviše iznenađen ovakvim potencijalnim ishodom bio je ‘Jutarnji list’ koji je zanimljivim naslovom najavio ispisivanje istorije.

Screenshot_2

Svoje mišljenje oko toga dali su i Dragan Džajić:

– Što se mene, a i Zvezde tiče, hoće li igrati za hrvatsku reprezentaciju, to je samo njegova odluka, Zvezda neće uticati na to. Znam samo da je vrlo karakteran mladić, porodičan čovek, koji živi za trening i utakmice, sve nas je oduševio. Ako želi na Evropsko prvenstvo sa Hrvatskom, Zvezda mu neće biti prepreka, već preporuka – izjavio je Dragan Džajić za ‘Jutarnji’.

Kao i ‘trener svih trenera’, Ćiro Blažević:

– U deficitu smo u zadnjoj liniji i sve što bi Hrvatskoj moglo koristiti, ne treba odbijati, čak ni kapitena Zvezde. Iako nisam oduševljen, ja sam ipak malo šovinist, ma, šalim se, nisam… – našalio se Blažević, pa nastavio:

– Mislim da je to već fudbalska diplomatija. Možda bi nastup Zvezdinog kapitena za Hrvatsku bio prvi čin pomirenja dve države napetih odnosa. Zamislite, Argentinac miri Hrvate i Srbe. Ne, ne želim to sugerisati Čačiću, ne želim da to ispadne neko političko petljanje, ali, Čačić je fudbalski slepac, on to ne gleda tako – u svom stilu je izjavio Blažević.

NE MOŽE BEZ SRBA: Ibanjez napušta Zvezdu?

Ibanjez je takođe oduševljen mogućnošću da bude pozvan u selekciju Hrvatske, ostalo je još da svoj sud da i selektor Ante Čačić.

Takođe, povela se i anketa na portalu ‘Index’, a evo kakvo je mišljenje hrvatske javnosti.

Screenshot_1

 

0
0

10 Komentara

  1. CZ ima mnogo veze sa hrvatima i turcima od osnivanja.

    Nadimak navijačima „prljavi“ dat po ponašanju igrača a romi ih vole.

    Koji deo Srbije ih simpatiše govori dosta o vodjama i javnim ličnostima Džej, Lukas i ostali.

    Kakav simbol Srbije?

    Sve oteli od Fk jugoslavije stadion, grb, boje i igrače samo metnuli pet kraka koje su Srbiji donele samo …

    0
    0
    Odgovori
  2. Kapiten simbola zla Srbije nastavlja SVETI NIZ !!! „Oluja“ Robi cigane s’ klupe VODI .!. XXAAXXAA .!. …………………………….. .!. …………………………………

    0
    0
    Odgovori
    • Nekada bio hram a sad je grobnica
      Srusen i spaljen do temelja
      Hiljade mrtvih glodara!
      S’ verom u Boga za Zvezdu i Srbiju!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter