10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLUTE LI NEŠTO: Spartak apeluje na to da se ‘Davidu’ dozvoli da pobedi ‘Golijata’?

Objavljeno: 19.04.16 u 17:03

Spartak iz Subotice obratio se danas javnosti saopštenje pred revanš meč polufinala Kupa Srbije sa Partizanom koji se igra u sredu od 16.30 na Gradskom stadionu.

Saopštenje „subotičkih golubova“ prenosimo u celosti:

– U sredu nas u Subotici očekuje fudbalski praznik. Očekuje nas najznačajnija utakmica u ovoj godini u kojoj će nam biti omogućeno da pokažemo sve što znamo i umemo.

Bar se mi tako nadamo.

Nadamo se da neće biti igre van terena i da se „Spartaku“ neće ukinuti osnovno sportsko pravo, a to je pravo na pobedu. Smatramo da je fudbalska organizacija u Srbiji toliko jaka da može da podnese teret i pritisak i da je moguće da u fer i sportskoj utakmici „mali klub“ pobedi „veliki klub“ ili David Golijata. Pošteno, pa neka pobedi bolji.

Ovo će biti veoma teška utakmica za suđenje i pritisak na sudije koje budu sudile ovu utakmicu će biti ogroman. „Spartaku“ se ukazuje šansa da ponovi istorijski uspeh i da se plasira u finale Kupa Srbije, a „Partizan“ traži svoju šansu da spasi sezonu. Momci koji budu sudili ovu utakmicu će imati zadatak, pre svega, da izdrže i da ne podlegnu pritiscima sa bilo koje strane.

U ovakvoj postavci stvari ne želimo da budemo topovsko meso i da se rezultat utakmice unapred zna i da se utakmica ne rešava na terenu. Ako je neko nekome nešto dužan neka mu to vraća na nekom drugom mestu, a ne u sredu u Subotici.

IVAN TOMIĆ: Ne razmišljam o penalima, jer u Suboticu idemo po gol!

Pozivamo Fudbalski savez Srbije i Sudijsku komisiju da obezbede da se ova utakmica odigra u skladu sa pravilima fudbalske igre i da garantuju da će se pobednik odlučiti samo i isključivo na terenu, a ne na nekim drugim mestima.

Očekujemo od naših sportskih prijatelja iz „Partizana“ da se priključe ovim našim apelima i pozivamo ih da urade sve da se pitanje pobednika reši na Gradskom stadionu u sportskoj i fer utakmici u kojoj ćemo zajedno uživati.

PREOKRET: Andrija se vraća u prvi tim, ako…

Ujedno pozivamo sve ljubitelje fudbala da u sredu u 16.30h dođu na Gradski stadion u Subotici i da nas podrže u nastojanjima da se plasiramo u finale Kupa Srbije – stoji u saopštenju Spartaka.

0
0

10 Komentara

  1. Sudija Milan Ilic je vatreni grobar i on ce da pokrade Spartak da ne bi Partizan ispao iz kupa…Spartak nece da pusti partizan pa tole salje arbitra da krade…cela Srbija to zna

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo je napisano u saradnji sa Dr. Tvorzom, cilj je da se destabilizuje Partizan, i ustalasa javnost, da bi se reklo da je eventualna pobeda Partizana namestena. Sramota kakva se hajka vodi protiv crno-belih!

    0
    0
    Odgovori
    • Zato sto se zna ko namesta najvise u poslednjih 10 godina! Bas pred mec sa malim Beogradskim klubom izdaju saopstenje, svaka pohvala!

      0
      0
      Odgovori
  3. GAJBA Simovic Dragan gazda Simex-a i vinarije Coka, ucenik Mome SPAS-a Rajica vrsi pritisak na javnost, a kako mu mesto prvog coveka FSS izmacinje, okrece „drugi list“..!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter