4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PREOKRET: Andrija se vraća u prvi tim, ako…

Objavljeno: 19.04.16 u 16:33

Suspendovani vunderkind Partizana, Andrija Živković mogao bi da se vrati u prvi tim iz Teleoptika.

U Partizanu se vodi pravi rat. Uprava kluba zakazala je predsedničke izbore za 24. maj, dok je „opozicija“ obavestila javnost da će ona svoju Skupštinu održati 27. aprila. To samo dodatno rasplamsava nesuglasice i „rat“ u Humskoj u kome se ne bira „oružije“.

IVAN TOMIĆ O INTERESOVANJU ČUKARIČKOG ZA NECU: Mogu da ponude, bar je boja dresova ista!

Tako je Blic danas obelodanio „keca“ kog u rukavu ima prvi čovek „opozicije“ Nenad Bjeković. Naime, on namerava da ako bude izabran za novog predsednika kluba u prvi tim vrati suspendovanog Andriju Živkovića. Tako se nada da bi stekao početno poverenje Grobara. Andrija bi odigrao pet utakmica za crno-bele i tako se sa stilom oprostio od kluba koji ga je „stvorio“.

LJUBAV PREMA KLUBU: Navijači Partizana grade dvoranu za trening? (VIDEO)

Narvno, kako krilni napadač još uvek nije pronašao klub, ne bi trebalo da iznenadi da Partizan na kraju i nađe zajednički jezik sa porodicom Živković i sjajni fudbaler ostane bar još godinu dana u Humskoj.

Šta na to kažu Grobari?

0
0

4 Komentara

  1. grobari kazu da novinari netreba da „izmisljaju“ vesti, da treba da pisu samo cinjenice …………… realno ja bi bio najsrecniji kad bi on produzio ugovor, ali da se nelazemo zadnje 2 uprave su unistile zivkovica i nevidim zasto bi Jovica sad davao sansu nekoj trecoj upravi ………….. bezi zile kud te noge nose

    0
    0
    Odgovori
  2. Smesno … kad mu je vec propala polu sezona sad treba u nekim ne bitnim utakmicama da se vrati i opet pod kljuc … Sacekace dete jos mesec dana pa cao adios za DZ!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Sad ce upravu da chine 2 tabora!!! Jedan ce da bude bele boje, a drugi tabor crne boje, i tako ce opet biti crno-beli jer su sad samo crni

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter