8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OZBILJAN UDARAC ZA ZVEZDU: Vest koja će rastužiti Zvezdine navijače

Objavljeno: 18.04.16 u 14:18

Ukoliko se najave obistine, biće to ozbiljan problem za ekipu Miodraga Božovića.

Kako piše „Mocart Sport“, Hugo Vijeira pauziraće najmanje mesec dana, nakon što je u prvom poluvremenu 151. večitog derbija povredio zglob.

– Situacija sa Ugom uopšte nije naivna. Zglob mu nije u dobrom stanju. Možda će morati da pauzira mesec dana, rekao je Srđan Jeremić, menadžer koji je pregovarao o njegovom dolasku u Crvenu zvezdu.

Jeremić je prokomentarisao i Vijeirine igre u poslednjih par utakmica:

VEĆ SU GA SVI ZABORAVILI: Zvezda napada Borac sa novim napadačem

– Slažem se da nije bio na nivou nekih prethodnih utakmica, ali brzo je dobio udarac i izbačen je iz ritma. Pokušao je da da sve od sebe, ali nije se moglo. On je igrač koga nekad morate da trpite 90 minuta kako bi vam u jednom minutu sve to vratio. Sada nije uspeo.

U svakom slučaju, ukoliko se obistini najava, za sjajnog Portugalca, prvog strelca Superlige, sezona je završena.

A ni evroizazovi nisu tako daleko…

ZVEZDA U PROBLEMU: Hugo preskače odlučujuće utakmice?

0
0

8 Komentara

  1. vidi se da nisi upucen geyu,,zamisli,, , jel u lazi nemaju tv , gol nije dao ganfer sa 30 metara vec decko igrac sambe sa59 metara i rasplakao vasu bradatu devojcicu na golu

    0
    0
    Odgovori
  2. hej ljudi pa opet je sa nama cuveni gey ,,zamisli,, , vec su ga pustili iz laze , sada ce opet da smara , sigurno nije ni na lekicima hahahahahahahahaha

    0
    0
    Odgovori
  3. Ko ce u neku kintu da ubica franjevacke curice(VIERA)igra do kraja i bice najbolji strelac bez da daje po 500 evra da mu namestaju golove jer on sam raspali sa 30 metara i da gol prvenstva i to gle cuda franjevackoj prostitutki!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Tako to ganeri rade,lazu,podmecu,izmisljaju, muljaju,kradu i ucenjuju. Celo prvenstvo je u znaku ovoga a sve sa ciljem da prodaju sukavo za rogato. No passaran! Mi igramo ceo sampionat sa tri do pet povredjenih startera, oni ceo sampionat samo njega sa 11 do 13 igraca jer iz drugih takmicenja su ispali, prvi put imaju problem sa povredom startera i odmah kvrc milojka!A kad dje Evropa, opet ce neki Qurairat da vam sukne dva komada u rupcagi. Mene vise nista ne moze iznenaditi, brate, kad samo vidim naslove po medijima, pomislis da je ceo svet stao u jedno uvo i dva oka i samo gledaju i prate njihovu frajlicu. Em, tzv zvezda blize nba, em Ameri u cudu kad su videli turske konjanike, ma vest odmah iz Obame, na drugom mestu na cnn… Itd,itsl. Ali proci ce vreme lazi i obmana i vodenjacima na Savi i tornjevima u nebesima, doci ce vreme normale, a tada nekih biti nece…..

    0
    0
    Odgovori
    • Sta ti baljezgas nepismeni Franjevac…?! Pa ti vise volis Zvezdu od tvog manjeg Beogradakog kluba! Lepo je sto pratis bas SVA desavanja! Jer ste vi opsednuti Zvezdom, a kako i ne bi… Kukaj, i pisi elaborate ali znaj da i sledece sezone gazimo MALI klub! Ne procaj o Evropi, jer tu smo za vas tako male….INSTITUCIJA!

      0
      0
      Odgovori
      • CSKA na putu za Berlin stade malo u Beogradu, dobro se isprdiše i nastavise dalje. Crvenkapice vratite koseve u Pionir i skinite balone sa plafona. Partizan Srbija nikad Rotokoš

        0
        0
        Odgovori
  5. Nije on dobio nikakav udarac već je iskrenuo zglob pošto je nezgodno doskočio! Pogledaj snimak Jeremiću pre nego što odvališ glupost…i sram te bilo za lažnu optužbu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter