16
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UPRAVA UDARILA NA LEGENDU: Partizan ostao bez ‘mašine’ za donošenje miliona

Objavljeno: 13.04.16 u 21:01

Čudne stvari se dešavaju u poslednjih nekoliko dana kada se radi o potezima aktuelnog rukovodstva FK Partizan.

Nakon što su veče pred zakazanu Izbornu skupštinu jednostavno je otkazali, pa tokom današnjeg dana uručili otkaz članu Upravnog odbora Ostoji Mijailoviću, sada se krenuli ‘u osvetu’ i prema Dušanu Trbojeviću, popularnom Čika Trbi, čoveku koji je toliko talenata doveo u Humsku.

Naime, zbog toga što se priklonio struji Nenada Bjekovića, predvodnika opozicije, Miloš Vazura je naredio da se Trbojeviću oduzme auto kojim je obilazio Srbiju u potrazi za mladim talentima za Partizanovu školu fudbala.

– Zvao me Bugi (klupski vozač Dragan Dimitrijević, prim. aut) i obavestio me je da mu je Vazura rekao da vratim auto. Zašto, pobogu, pa u četvrtak treba da putujem u Zrenjanin i Lazarevo, da gledam selektivnu utakmicu između Vojvodine i Zapadne Srbije (2002. i 2003. godište), u subotu, pak, u Arilje, na obeležavanje 20 godina saradnje sa Školom fudbala „Vranić”. Odatle smo svojevremeno doveli Pajovića, Marka Jovanovića, Alempijevića, skoro i Filipa Stevanovića – objasnio je za ‘Žurnal’ Dušan Trbojević.

U PARTIZANU RASULO: Počeo obračun uprave se opozicijom

Navodno, automobil će da preuzme neko od prvotimaca.

– Dobro, nemam ništa protiv, ostavio sam odmah ključeve na portirnici stadiona u Humskoj, ali – znam odakle vetar duva! Sumnjam da je to zbog toga što sam među 33 potpisnika za održavanje vanredne Skupštine.

Nije lako pao današnji događaj Čika Trbi…

– U Partizanu, čast izuzecima, službene automobile voze i „Kurta i Murta”, stalno zaposleni i oni koji to nisu. Razumite, ne patim ja od „audija”, za otkrivanje talenata potrebni su mi: nos, oko, telefon i ispravan auto.

ODLIČNE VESTI ZA PARTIZAN: Tomić dobija pojačanje za derbi

Međutim, ni to ga neće zaustaviti da nastavi Partizanu da dovodi supertalentovane klince iz svih krajeva Srbije.

– I pored toga što neću da imam auto, privatnim ću da špartam po Srbiji i dovodim talente u Partizan. To ne može niko da mi uskrati, čak i kad budem otišao u penziju – zaključio je Dušan Trbojević.

0
0

16 Komentara

  1. Bela ciganka Vazura udario na coveka koji je Partizanu doneo silne milione pronalazeci , dovodjeci i trenirajuci decu. Trba je auvo zlato Patizana a Vazura obicna slina kojoj mesto nije u sportu.

    0
    0
    Odgovori
    • Opet malo obrade gradiva nista vam nije cika trba doneo nego cika tole sa namestenim titulama e onda ste sa prve pozicije lakse prolazili u evropu a samim tim i lakse prodavali igrace cccccc sve zaboravite.

      0
      0
      Odgovori
  2. Vazura je dečkić u pubertetu, koji se zaigrao. Misli da organizaciju seminara moze da iskoristi kao iskustvo u radu u Partizanu. Zečević se okružio tako jakim igračima za dobrobit Partizana.

    0
    0
    Odgovori
  3. A gle cigulije, sta je dosadno vam u vasoj zvezdani pa virite ovamo hahhahhahahhah idite gledajte iluzije vaseg grofa hahah

    0
    0
    Odgovori
  4. Nazadnjacima tj. trojancima se ZURI, da do izbora novog rukovodstva STO VISE UPROPASTE I UNISTE !!! UPRAVA PO ZADATKU JUDE, MARS IZ SVETINJE !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter