4
Domaći fudbal

U PARTIZANU RASULO: Počeo obračun uprave se opozicijom

Objavljeno: 13.04.16 u 14:42

Borba za pozicije svakim danom postaje sve jača.

Ceh podrške opoziciji platio je Ostoja Mijailović, piše „Blic“.

Kako je navedeno u odluci Disciplinske komisije Partizana, Mijailović je isključen „zato što članovi organa kluba ne mogu biti direktno ili indirektno angažovani u konkurentskoj organizaciji“.

KOMENTAR: Zašto Ćurčić mora da ode i zašto njegov odlazak ništa neće promeniti

Mijailović je, inače, bio predstavnik Borca iz Čačka, kog je zastupao u Zajedinici superligaša.

Ipak, nije teško pretpostaviti da se pravi razlog za sklanjanje Mijailovića iz članstva kluba nalazi u činjenici da podržava opoziciju, pogotovo nakon što je skupština crno-belih, na kojoj je trebalo da bude izabrano novo rukovodstvo kluba, odložena, što je shvaćeno kao prva pobeda opozicije.

ODLIČNE VESTI ZA PARTIZAN: Tomić dobija pojačanje za derbi

0
0

4 Komentara

  1. Tvoj gurbedski stokavi obraz nasao da prica o namestanju ahajah.Od pocetka sezone namestate svaku utakmicu..premiher garantovO titulu pa se sklanjaju svi.ajde stroko okupaj se.smrdis pteko interneta

    0
    0
    Odgovori
  2. Po starom oprobanom receptu,clan uprave jednog kluba je ujedno i clan uprave partizana.Inace,sluzi za dogovor i namestanje utakmica izmdju dva kluba.Tako je prosle sezone,upravo partizan spasao Borac od ispadanja a Cacani su mu uzvratili tako sto su mu prepustili svih 6 bodova u ovom prvenstvu a tako ce biti i u trecom utakmici.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter