3
Domaći fudbal

JASNIJA SITUACIJA: Partizan dobio prvog kandidata za predsednika

Objavljeno: 08.04.16 u 11:53

Četiri dana pre Izborne Skupštine u Fudbalskom klubu Partizan dobili smo prvog kandidata za predsednika.

Dosta bude bilo je kada se radi o izborima u FK Partizan, ali kako se bliži 12. april i Izborna Skupština za predsednika kluba, deluje da će ta trka imati samo jednog takmičara.

Predsednik Nadzornog odbora Fudbalskog kluba Partizan Vladimir Vuletić objavio je da će Ivan Ćurković biti njihov kandidat za prvog čoveka crno-belih.

LEGLE PARE: U Zemunelu svi srećni i zadovoljno trljaju ruke

On je objasnio da za sada sve prolazi u najboljem redu, kada se radi o organizaciji i regularnosti izbora.

– Nadzorni odbor je konstatovao da pripreme za Skupštinu idu dobrim tokom, svi su dobili pozive (65 članova), nema primedbi, niti prepreka da se sednica održi 12. aprila. Skupština je najviši i najdemokratskiji organ FK Partizan. Boriću se za demokratiju – da se poštuje volja većine i legalnost. Bilo ko da misli da poseduje većinu neka se pojavi 12. aprila. Nadzorni odbor je legitiman organ, u punom mandatu, nema razloga za bojkot legalno zakazane Skupštine – izjavio je Vuletić, a njegove reči prenosi ‘Žurnal’.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Spominjalo se da će se u igru uključiti Dragan Đurić i Nenad Bjeković, ali su oni najavili da će sa svojim potpisima izaći 27. aprila na drugom ročištu, jer tvrde da imaju potreban broj potpisa za preuzimanje vlasti u klubu. Međutim, Vuletić to odbacuje kao mogućnost.

– Evo, da su i juče objavljeni potpisi, Skupština zakazana za 12. april bi imala prednost. Prvi u vremenu, jači u pravu – siguran je dr Vladimir Vuletić.

PROMENIO PLOČU: Trener koji je uveo Parizan u Ligu šampiona bi ponovo u Humsku, šta kažu Grobari?

0
0

3 Komentara

  1. Tacno je da profesor malo preteruje sa latinskim frazama, on je mnogo ucen covek i Rimsko pravo mu je specijalnost, to i predaje na Pravnom, ali mislim da oni koji su neobrazovani ne mogu da pricaju o njemu i njegovoj kulturi koja je na izuzetnoj, zavidnoj razini. Kazem-malo pregoni, navijaci ko navijaci-hoce jednostavnost da sve razumeju. Ali gospodinu se ne moze prigovoriti ono sto bi neki da mu nalepe u smislu ‘svi su oni isti“! Ne, nisu svi isti i ja mislim da se situacija u Klubu, u rukovodstvu dosta rascistila , otisli su karijeristi ,muljarosi i politicki navigatori i kadrovici, ostali su po meni pravi vojnici Partizana. Ne znam ko moze sta reci protiv Cureta, zaista? Neka oni ko se usude na to, da prvo obtisu sline! Doslo je vreme da se od i oko Kluba oteraju i rasteraju sve „sive eminencije“ i vladari iz senke, svi djurici, zecevici i ostala bratija koja je iz Partizana iskopala cak i korenje da od njega nista ne ostane. Vreme je da Klub preuzmu posteni i radni ljudi i da svako zna svoje odgovornosti. NAvijaci Partizana da ne nasedaju na podmetacine tipa „kreditne kartice“, jer je fotelja u Partizanu mnogo vredna , posebno u danasnje kokuzno vreme u zemlji Srbiji. Ja licno da imam mandat za to ne bih ni trena gubio dao bih Curetu puni mandat i sadasnjim momcima u struci da nastave posao. nadam se da ce pravda, postenje i „partizanovsko“ srce pobediti!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter