Četiri dana pre Izborne Skupštine u Fudbalskom klubu Partizan dobili smo prvog kandidata za predsednika.

Dosta bude bilo je kada se radi o izborima u FK Partizan, ali kako se bliži 12. april i Izborna Skupština za predsednika kluba, deluje da će ta trka imati samo jednog takmičara.


Predsednik Nadzornog odbora Fudbalskog kluba Partizan Vladimir Vuletić objavio je da će Ivan Ćurković biti njihov kandidat za prvog čoveka crno-belih.

LEGLE PARE: U Zemunelu svi srećni i zadovoljno trljaju ruke

On je objasnio da za sada sve prolazi u najboljem redu, kada se radi o organizaciji i regularnosti izbora.

– Nadzorni odbor je konstatovao da pripreme za Skupštinu idu dobrim tokom, svi su dobili pozive (65 članova), nema primedbi, niti prepreka da se sednica održi 12. aprila. Skupština je najviši i najdemokratskiji organ FK Partizan. Boriću se za demokratiju – da se poštuje volja većine i legalnost. Bilo ko da misli da poseduje većinu neka se pojavi 12. aprila. Nadzorni odbor je legitiman organ, u punom mandatu, nema razloga za bojkot legalno zakazane Skupštine – izjavio je Vuletić, a njegove reči prenosi ‘Žurnal’.

FOTO: STARSPORT

FOTO: STARSPORT

Spominjalo se da će se u igru uključiti Dragan Đurić i Nenad Bjeković, ali su oni najavili da će sa svojim potpisima izaći 27. aprila na drugom ročištu, jer tvrde da imaju potreban broj potpisa za preuzimanje vlasti u klubu. Međutim, Vuletić to odbacuje kao mogućnost.

– Evo, da su i juče objavljeni potpisi, Skupština zakazana za 12. april bi imala prednost. Prvi u vremenu, jači u pravu – siguran je dr Vladimir Vuletić.

PROMENIO PLOČU: Trener koji je uveo Parizan u Ligu šampiona bi ponovo u Humsku, šta kažu Grobari?