0
Evropske lige

ADVOKAT TUŽENOG NAVIJAČA: Mitar je ‘kriv’ zbog reakcije mog klijenta! (VIDEO)

Objavljeno: 07.04.16 u 13:58

Počelo je suđenje navijaču Njukasla, Džonu Vestu zbog utrčavanja na teren kada je Aleksandar Mitrović postigao izjednačujući gol protiv Sanderlenda.

Vest je kažnjen sa 353 funte, a 11. aprila će biti određena susepnzija koliko neće smeti da posećuje fudbalske stadione. Ipak, najzanimljiviji je bio govor advokata okrivljenog navijača Elizabet Danbar.

– Moj klijent nije bio agresivan i nasilan. Samo su ga emocije savladale, što je bilo nesmotreno. Sam je sebe osramotio. Ipak, treba istaći i činjenicu da igrači moraju da budu mnogo smireniji prilikom proslave gola – istakla je Danbar.

ENGLEZI BEZ MILOSTI: Žestok udarac na samopouzdanje Aleksandra Mitrovića! (FOTO)

Ipak, šef obezbeđenja na stadionu Sent Džekms park, Stiv Stori je kao svedok rekao da je Vest bio veoma neoprezan i da je mogao da povredi Mitrovića koji ga je preskočio.

Džon Vest je utrčao sa istočne tribine i okliznuo se što je nateralo Mitrovića da ga preskoči. Tako je vrlo lako mogao da se povredi, ali srećom nije. Ovaj akt Vesta je osramotio Njukasl. Mi smo ga izveli sa terena, a potom ga je policija uhapsila. Podržavamo suspendovanje ovakvih navijača sa sportskih dešavanja.

ŠOU SRBINA: Urnebesna proslava gola Mitrovića sa jednim navijačem, posle i svađa sa Benitezom (VIDEO)

(Izvor: YouTube/Short Football Clips)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter