4
Evropske lige

FOTO: nufc.co.uk

ENGLEZI BEZ MILOSTI: Žestok udarac na samopouzdanje Aleksandra Mitrovića! (FOTO)

Objavljeno: 06.04.16 u 22:54

Izuzetno loša sezona Njukasla uticala je i na igre našeg reprezentativca.

Aleksandar Mitrović ove sezone baš nema sreće sa svojim Njukaslom. Do poslednjeg kola predstoji im borba za opstanak, a na polju samopouzdanja sigurno mu neće pomoći ni informacija da ga je „San“ proglasio desetim najgorim napadačem u ligi.

KAKVI GOLOVI NA PARKU PRINČEVA: Parižanima se vratilo za pogodak Ibrahimovića (VIDEO)

Naime, gledajući statistiku, Mitrović je na 28 mečeva uputio 54 šuta, postigao osam golova i procentualno zauzeo deseto mesto među najgorim napadačima lige sa procentom uspešnosti od 14,81%.

BLIŽI SE KRAJ: Tadić napušta Sautempton?

Ostatak tabele možete videti ispod:

depaj

(FOTO: The Sun)

0
0

4 Komentara

  1. Iako sam vatreni navijac Zvezde ovo je jedini ‘grobar’ koji mi se kao igrac svidja, iako je temperamentan, mozda i previse i ludoglav kao Baloteli… Prva sezona u PL i 8 golova za sada, neki itekako bitni, vise nego dobro… Ako izbore opstanak on svakako ima zasluge za to… Neka daleko veca imena, sada legende ove igre, sto na njegvoj poziciji, sto na drugim su imali i gori ucinak u svojoj debitantskoj sezoni u PL…

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako je dao 8 gola,to je za njega i vise nego dobro.Moja prognoza je bila 3-5 u citavoj sezoni jer momak jednostavno nema pojma.Osim fizicke snage,nema nijedan fudbalski elemenat za vrhunskog igraca.Takvih imate na svakom koraku a ludi Englezi su ga precenili i dali silne novce za nekog ko nema kvalitet.Dokaz mojoj tvrdnji su i igre u reprezentaciji,gde ga forsiraju bez ikakvog smisla.Na 20-tak tekmi,samo 2 gola a igra na poziciji spica.

    0
    0
    Odgovori
  3. pa kada se pogleda ta tabela i sva ta imena kao npr Sancez i Volkot koji su iza njega… a i ove sezone mu je falilo malo srece. a englezi ko englezi svakako mrze Srbe

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter