3
Domaći fudbal

STAVLJENA TAČKA: Partizan se definitivno oprostio od Andrije Živkovića

Objavljeno: 30.03.16 u 15:37

Iako su postojale nade navijača da će Partizan na leto ipak pronaći zajednički jezik sa Andrijom Živkovićem, do toga gotovo izvesno neće doći.

Početkom ove godine Andrija Živković je odstranjen iz prvog tima Partizana i prekomandovan u Teleoptik zbog suspenzije izrečene jer nije želeo da produži ugovor sa klubom. On ističe na leto za kada su ‘zakazani’ novi pregovori, do kojih, sve je izvesnije, neće uopšte ni doći.

Posle par meseci ‘tišine’, juče se ponovo podigla velika prašina zbog izjave Jovice Živkovića o aktuelnom rukovostvu Fudbalskog kluba Partizan koje je nazivao pogrdnim rečima, pa čak ih i okrivio za smrt Andrijinog dede.

Odgovor je stigao u vidu oproštajnih reči prvog čoveka Partizana Ivana Ćurkovića.

– U momentu kada je okončan zimski prelazni rok Partizan je stavio tačku na ‘slučaj Živković’, jer druga strana nije imala sluha da pomogne klubu. Šta odgovoriti čoveku koji se tako izražava u javnosti, u 21. veku, koji kvalifikuje i napada ljude iz Partizana, a da ničim nije izazvan. Jednostavno, to je ispod svakog nivoa – poručio je Ivan Ćurković u izjavi za ‘Sport’.

Ćurković je poželeo svu sreću Živkovićima van zemlje, jer on ‘najbolje zna kako kako je biti stranac u tuđoj zemlji’.

– Vidim da su rešili da se odsele, pa neka idu. Neka nauče jezik, dobiju drugi pasoš, pošto nisu srećni u svojoj zemlji. Želim im svu sreću, samo neka Partizan više ne uzimaju u usta i neka se ne služe neistinama – poručio je Ćurković.

Evo i šta je Ćurković odgovorio hrvatskim medijima na pisanja da je Partizan treći najjači klub iz Zagreba.

0
0

3 Komentara

  1. Samo najvni su poverovali tata Jovici u januaru da ce pregovarati kada 1.jula istekne ugovor Andriji. Ocekivano je da se u medjuvremenu (ovih dana) pojavi sa „razlozima“ da su se predomislili. Samim tim sto je rekao da ce njihov menadzer DJordjevic dobiti procenat od narednih transfera moze samo da navede na pomisao kakav ugovor i obavezu imaju sa njime i prema njemu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma naravno goni tu banjguru Jovicu malo mi zao Zileta al sta ces kad slusa taticu sa 20godina. Nije Partizan nicija prcija, zalupi vrata Jovici i slicnima mars iz hrama…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter