Iako su postojale nade navijača da će Partizan na leto ipak pronaći zajednički jezik sa Andrijom Živkovićem, do toga gotovo izvesno neće doći.

Početkom ove godine Andrija Živković je odstranjen iz prvog tima Partizana i prekomandovan u Teleoptik zbog suspenzije izrečene jer nije želeo da produži ugovor sa klubom. On ističe na leto za kada su ‘zakazani’ novi pregovori, do kojih, sve je izvesnije, neće uopšte ni doći.


Posle par meseci ‘tišine’, juče se ponovo podigla velika prašina zbog izjave Jovice Živkovića o aktuelnom rukovostvu Fudbalskog kluba Partizan koje je nazivao pogrdnim rečima, pa čak ih i okrivio za smrt Andrijinog dede.

Odgovor je stigao u vidu oproštajnih reči prvog čoveka Partizana Ivana Ćurkovića.

– U momentu kada je okončan zimski prelazni rok Partizan je stavio tačku na ‘slučaj Živković’, jer druga strana nije imala sluha da pomogne klubu. Šta odgovoriti čoveku koji se tako izražava u javnosti, u 21. veku, koji kvalifikuje i napada ljude iz Partizana, a da ničim nije izazvan. Jednostavno, to je ispod svakog nivoa – poručio je Ivan Ćurković u izjavi za ‘Sport’.

Ćurković je poželeo svu sreću Živkovićima van zemlje, jer on ‘najbolje zna kako kako je biti stranac u tuđoj zemlji’.

– Vidim da su rešili da se odsele, pa neka idu. Neka nauče jezik, dobiju drugi pasoš, pošto nisu srećni u svojoj zemlji. Želim im svu sreću, samo neka Partizan više ne uzimaju u usta i neka se ne služe neistinama – poručio je Ćurković.

Evo i šta je Ćurković odgovorio hrvatskim medijima na pisanja da je Partizan treći najjači klub iz Zagreba.