4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UEFA JEDNOSTAVNO MORA DA REAGUJE: Nova provokacija Albanaca (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 26.03.16 u 22:28

Šta je potrebno da se dogodi kako bi Evropska fudbalska unija kaznila ovakve ispade?!

Tokom prijateljske utakmice koju su reprezentacije Austrije i Albanije odigrale u Beču, navijači iz Albanije ponovo su pokazali da im nije strano krajnje bespotrebno provociranje.

Naime, Albanci su iskoristili nepažnju obezbeđenja, i na tribinu su uneli zastave velike Albanije i „Oslobodilačke vojske Kosova„.

Kako je ovo drugi incident ovog tipa u samo nekoliko dana, nakon ustaških pokliča na meču koji je Hrvatska u Osijeku igrala sa Izraelom, zaista je nemoguće ne postaviti pitanje kad i kako UEFA planira da reaguje, i da li uopšte planira, kada su ovakve stvari u pitanju?

Ili je rasizam za UEFA rezervisan za one koji podržavaju Srbiju?

Pred vama je sporna fotografija:

Video snimak načinjen na tribini sa navijačima iz Albanije na kom se vidi sporna zastava možete videti na ovom linku.

0
0

4 Komentara

  1. А НА УТАКМИЦАМА СРБИЈЕ ДО 19 ГОДИНА У СРБИЈИ ЗАБРАЊЕНО КАЧЕЊЕ ЗАСТАВЕ КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!!! АЛОООО БРЕЕЕЕ САВЕЗЕ И ОСТАЛА ЛАКРДИЈО САМО ЖУЉАЈТЕ ДУПЕТА У ВАШИМ КОЖНИМ СТОЛИЦАМА!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. e postajemo smešni nama nije jasno da će nas kažnjavati a njih nagrađivati.jer mi smo srbi oni i hrvati mogu sve a mi ne.ajde kad bude neka evropska utakmica u srbiji i stavite transparent kosovo srbija ili karađića sankcije nam neginu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter