0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PAO DOGOVOR ZVEZDE I FSS: Sa Marakane u A tim stiže i jedan debitant

Objavljeno: 21.03.16 u 17:33

Pošto svakako neće moći da pomogne Zvezdi u Novom Pazaru, FSS i Crvena zvezda postigli su dogovor – sjajnom vezisti mesto je uz reprezentaciju!

Sezona iz snova Marka Grujića. Malo ko je mogao pretpostaviti nakon mečeva protiv Kajrata da će nekoliko meseci kasnije kao igrač Liverpula na pozajmici u Zvezdi dočekati i poziv u A tim repezentacije Srbije.

– Osećaj je sjajan, o ovome sam sanjao od prvog dana karijere. Prošao sam sve reprezentativne selekcije i sad sam tu. Nadam se da ću opravdati povrenje i pokazati kvalitet. Ovde sam prvi put i upoznajem se sa saigračima, mada većinu znam i neće biti problema oko prilagođavanja. Ovo je novi početak za reprezentaciju i sklapanje tima za novi ciklus, rekao je Grujić za Blic.

Ipak, debi za nacionalni tim u dobroj meri će zavisiti od povrede zbog koje je propustio Zvezdinu goleadu protiv Spartaka.

– Još ne znam kakav je stepen povrede i teško da ću na teren u sredu, ali za sledeću nedelju ću biti spreman. Ljudi iz Zvezde i FSS su pričali i utvrdili da je najbolje za mene da budem sa reprezentacijom i osetim atmosferu, zaključio je Grujić.

A na okupljanju reprezentacije Zvezdin vezista neće biti jedini predstavnik tima iz „Ljutice Bogdana“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter