18
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

LEPE VESTI ZA ZVEZDAŠE: Stiže špic od milion evra

Objavljeno: 15.02.16 u 09:57

Sportski sektor Crvene zvezde ove zime je ispunio skoro sve želje trenera Miodraga Božovića, a tim koji će jurišati na Ligu šampiona biće kompletiran tokom leta.

Naime, pronađeni su iskusni defanzivac (Edson Silva) i pozdan vezista (Damijen Le Talek), a potreban je još i napadač koji bi mogao da zameni Huga Vijeiru.

Generalni direktor kluba Zvezdan Terzić tvrdi da se neće štedeti novac kako bi bio doveden igrač koji zadovoljava kriterijume.

– Tražićemo rešenje, a bićemo spremni da platimo za ekstra špica i obeštećenje od milion evra. Ne daj Bože da se povredi Portugalac Vijeira ili da bude kažnjen. Hoćemo da pružimo Božoviću mogućnost da kad se okrene ka klupi u 60. minutu ima koga da uvede, rekao je Terzić srpskim izveštačima na pripremama na Kipru.

Crvena zvezda bi do kraja februara mogla da ostane bez još jednog prvotimca. Za proleće se najavljuje nekoliko spektakularnih prijateljskih utakmica.

0
0

18 Komentara

  1. bas je vest lepa…kad stize iz PREZADUZENOG-TRULOG kluba ?! da, toliko je lepa u ove poslednje 4 godine…za one koji veruju ljudima poput covica, terzica, dzajica…i ostalim sumnjivim likovima u i oko zvezde iz proslosti i sadasnjosti…zvezda u svojim redovima ima (2) dva finansijska nobelovca: covica i terzica koji racun do 100 jos nisu savladali …jer je za njih 1+1=3 a moze i vise ako im to odgovara a vlast odobri…to na svojim licnim primerima pokazase a u zvezdi usavrsise. masinski inzinjer covic kao gradonacelnik BG, u privatizaciji FMP-a, na jugu Srbije i KiM, sportskoj gimnaziji i kkFMP-u…i kao takav strucnja svo svoje znanje…pokaza na zamrzavanju-uspavljivanju kkcz, kao i spasavanju fkcz. gumica radi, prisak prema poveriocima a nove sponzore obezbeduje u dogovorenim poslovima, pomocu pritvora ili pretnjom…posto se na tom poslu zamori i sa dzajom oko kredita kod „Agrobanke“ sukobise (oko iznosa kredita koje nikad NE vratise, covic uze 10 a dzaja samo 5 milona ER-a, kako kurir danas pise) pa ga dzaja nokautira. u ispomoc mu dodelise-dodje Dr. terzic (Dr.nepoznate nauke) sa vec stecenim ikustvom i uspesnim covekom sa crvene poternice. KAD SAGLEDAMO POSTIGNETE FINASIJSKE REZULTATE U PROTEKLE 4 GODINE…u sdcz – kkcz, fkcz… koliko je NARODNIH para u sdcz-fkcz i kkcz(FMP) ubaceno…koliko je potroseno… koliko nameravaju da jos potrose…koliki je DUG ostao…ovo jeste lepa vest…za sve u Srbiji…jer znamo koliko nas je sve ovo u protekle 4 godine sve nas-NAROD kostalo… milion ER-a i nije neka cifra…bas je lepa vest.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kako volim kada grobarcici prate naslove i komentarisu a svoje nemaju mu’a da komentarisu.Imate dug od 15 milki,kako ste nudili Zivkovicu milionce????????Odakle???
    Nema razlike,dug je dug,nije bitan koliko.Ako si duzan milion-vrati a ne kupovati.Smesni ste,vise vam i ne odgovaramo na komentare,jer ste gori od ovih sto ljubomorisu na Djokovica i KKCZ,pakosni ste i zavidni.Odakle vama pare ako ste duzni?!Smesni ste,bolje da cutite.Grobaru do koske,ti ne bi dve reci napisao da ovaj sajt daje lozinku i prijavu.Bruke jedne.

    0
    0
    Odgovori
        • Boli nas za vašu titulu, nema ni polovičan značaj kao današnja liga šampiona,mogao ju je Obilić osvojiti cigo

          0
          0
        • Pa zasto je vi niste osvojili Njofra, kad je toliko nebitna?! Ajde bezi u rupu, komsijo mali! Hahaha! Sta mi naprica!!!

          0
          0
        • Pa vi ste imali u to vreme 0,5 srba u timu! Imali ste najvise igraca iz zemlje vaseg osnivanja…zasto onda i vi niste osvajali nesto? Hahaha

          0
          0
  3. Zvezdi bi trebalo kao pojacanje staviti katanac,a ne igraca od milion evra,od kojih pa para to, postoji text o deci, tacnije 400 000 dece u Srbiji zivi u bedi, tu treba ulagati,a ne u klub sa Mrakane, gde se godisnje pominje uspomena na Bari,a od uspomene se ne zivi,niti hrani drzava. Samo vi njima katanac kao resenje, pa ako se i za nijansu bude bolje zivelo,i to je bolje nego nista,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  4. Hahahaha da da milionce za igraca koga ce Grof da vidi na klupi u 60.minuti kad se Viera umori. Terza nasao naftu na Zvezdinoj parceli?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter