9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TERZIĆ NAJAVLJUJE SPEKTAKLE: Zvezdaše očekuje nekoliko poslastica

Objavljeno: 14.02.16 u 16:55

Navijači crveno-belih će imati prilike da uživaju u sjajnom fudbalu ovog proleća.

U izjavi za zvaničan klupski sajt, Zvezdan Terzić najavio je izuzetno burno proleće:

– Postigli smo usmeni dogovor za odigravanje prijateljskom susreta između Olimpijakosa i Crvene zvezde, i to na stadionu „Rajko Mitić“, 11. maja 2016. Dogovor još uvek nije stavljen na papir, ali očekujem da će to uskoro da se desi kako bi se sve formalizovalo.

Ipak, duel sa bratskim timom nije jedini u najavi:

Takođe, blizu smo dogovora, ali još uvek nismo završili sa razgovorima, oko odigravanja još nekoliko utakmica. Ludogorecu želimo da uzvratimo gostoprimstvo 16. marta na Marakani, a 20. aprila bismo, ako sve bude u redu, putovali u Bazel, i odmerili snage sa istoimenim klubom. Tamo bismo igrali zbog činjenice da je mnogo naših ljudi u Švajcarskoj, i da bi ta utakmica bila veoma posećena.

Ove godine Zvezda obeležava četvrt veka od najvećeg uspeha u istoriji kluba i srpskog fudbala uopšte. I za to postoje planovi:

– Radimo i na organizaciji proslave 25 godina od Barija. Imamo nekoliko ideja, a jedna od njih je odlazak u Čikago, i igranje utakmica sa Čikagom, što bi puno značilo našoj dijaspori. Razmišljamo i o tome da pozovemo Olimpik iz Marseja da dođe na Marakanu. U svakom slučaju, želimo da na pravi način obeležimo taj jubilej, završio je Terzić.

0
0

9 Komentara

    • Za vas smo prevelik klub, i ti si svestan toga! Idi vidi da li je Ilijev doveo jos koju bombu za plej aut, a pusti komplekse sto cete zauvek biti drugi najtrofejniji klub….

      0
      0
      Odgovori
      • Osnovan je u Domu JA u Beogradu, od strane Koče Popovića, Peke Dapčevića, Svetozara Vukomanovića Tempa i šta tu nije jasno.
        Ako zlobno ciljaš na Zagreb tako je dogovoreno da se osnuje vojni klub po imenu Partizan čije će sedište biti u Beogradu. Tada je CK SKJ zasedao po svim glavnim gradovima republika i donosio razne odluke pa i one u vezi sporta. Ako je ta odluka donešena u Zegrebu to sa Partizanom nema ama baš nikakve veze. Ili ima za vas koji lečite komplekse…

        0
        0
        Odgovori
        • Jorgovane, Jorgovane….Zagreb je u pitanju! I ne pricaj o kompleksima jer ja sam uz Zvezdu imao srecno detinjstvo! Ne mogu ni da zamislim kako je to biti „drugi najtrofejniji klub“ i to zauvek! Trofejna sala velicine spajza! To mora da boli?!

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter