3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NELOGIČAN POTEZ: Partizan i dalje prodaje, a zamene mu nisu potrebne

Objavljeno: 06.02.16 u 15:05

Bez obzira što je danas bio u sastavu Partizana na meču priotiv Volgara Abubakar Oumaru će gotovo izvesno biti prodat samo je pitanje kom kineskom klubu.

Međutim, ono što daleko više interesuje navijače Partizana je da li će klub pronaći zamenu za Kamerunca.

Odgovor je – NE. Partizan je već „ukalkulisao“ prodaju tamnoputog napadača, a nije planirano da se umesto njega bilo ko dovodi u klub odnosno zamena će biti potražena u postojećem sastavu tj. iz sopstvenih snaga.

Jedina dobra stvar u celoj priči je da će Valeri Božinov ostati u klubu iz Humske pošto nije postigao dogovor sa Peking Guanom.

Podsećamo da je Partizan tokom zime napustio i mladi napadač Ivan Šaponjić, dok je Andrija Živković vraćen sa priprema u beograd i do daljenjeg će trenirati sa grupom igrača na koje Ivan Tomić ne računa.

Mladi talas koji stiže u Humskoj najavljuje da bi u narednom periodu mogao da iznese veliki teren, ali veliko je pitanje kada tačno. Pogledajte kakve su golove danas postigli Marko Golubović i Veljko Birmančević.

0
0

3 Komentara

  1. đomla smešan si.mene samo zanima dali će ova šugava uprava tužiti bivušu upravu na čelu sa đurom frizuro i gruborom o štetnosti nekih ugovora igrača ,kluba i treće strane ?a ne da ispašta mali žile koji je najmanji krivac za sve.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter