1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI REMI PARTIZANA: Evrogol mladog Golubovića, Abubakar u timu

Objavljeno: 06.02.16 u 12:00

Partizan je u podmlađenom sastavu sa dosta svoje „dece“ odigrao nerešeno 2:2 (2:2) sa ruskim Volgarom.

Trener crno-belih Ivan Tomić odlučio je da na današnjem prvom meču protiv Volgara da šansu mladim snagama, te su tako mesto u timu dobili Milenković, Lukić, Birmančević i Golubović. Takođe, u startnih 11 našao se i Abubakar Oumaru koji bi narednih nekoliko dana mogao da napusti Partizan.

Meč je počeo loše po crno-bele. Posle velike smušenosti odbrane „parnog valjka“ Kolomičenko je u 13. minutu savladao Šaranova za 0:1. Ipak, radost Rusa nije dugo trajala, pošto je u 17. minutu evrogolom Golubović izjendačio na 1:1. Samo šest minuta kasnije Partizan je poveo 2:1. Lukić je izveo korner, Oumaru je loptu zakačio glavom, a Birmančević je smestio u mrežu. Rusi su do kraja prvog dela igre uspeli da izjednače golom Plijeva.

Drugo poluvreme počelo je izmenom na golu Partizana. Umesto Šaranova na teren je ušao mladi Jovičić. Partizan je do novog vođstva mogao u 69. minutu, ali je Fofana iz idealne šanse šutirao pored gola. Samo tri minuta kasnije Oumaru je izašao, a ušao još jedan „omladinac“ Vlahović. Upravo je on mogao da donese pobedu Partizanu u 88. minutu, ali je dva puta loše odreagovao u situaciji kada je gol bio prazan. Na kraju novi, drugi, remi Partizana u Nikoziji.

Partizan danas od 17 časova igra meč sa Šahtjorom Karagandijem, a link prenosa moćićete da nađete na našem portalu.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Partizan – Volgar 2:2 (2:2)

Strelci:

Golubović 17, Birmančević 23 – Milenković 13 autogol, Plijev 35

PARTIZAN: Šaranov (od 46. Jovičić) – Vulićević, Jevtović, Milenković, Subić – Lukić, Kosović, Birmančević – Golubović, Fofana, Oumaru (od 72. Vlahović).
VOLGAR: Sikač – Stešin, Otašević, Doguzov, Zurajev – Bolonin, Petrović, Jakovljev, Kolomičenko – Bolov, Plijev.

[/stextbox]

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter