4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDINA TETOVAŽA U ZNAK ZAHVALNOSTI: Klub mi je pomogao, red je da mu vratim!

Objavljeno: 04.02.16 u 15:24

Uslov – plasman u Ligu šampiona.

Luis Ibanjez, levi bek Crvene zvezde, rekao je za „Sport“ da će i Zvezdin grb istetovirati na telu:

– Klub mi je pomogao da ponovo igram na visokom nivou, a hoću da uzvratim plasmanom u elitno takmičenje i onda istorijski podvig ovekovečim tetovažom pored božanstva Maradone i Boke juniors.

Brzonogi Argentinac uporedio je „svoju“ Zvezdu sa „svojom“ Bokom:

– Pre svega veličina, a onda i pravi navijači. Fanatici su odani u svakom pogledu. Meni je od starta bilo bitno da me je crveno-bela publika zavolela i „zaboravila“ da sam nosio dres Dinama ili oženio Hrvaticu Mateu, zbog poznatih odnosa između dve zemlje u prošlosti.

A večiti rivali?

– Partizan je kao River Plata, a Zvezda je moja Boka. Vidim da nam prete u nastavku sezone, ali se mnogo ne obazirem. Znamo naše mogućnosti, a cilj je da se prolećni ples nastavi od 20. februara.

Ipak, put do Lige šampiona neće biti lak, ali manjka samopouzdanja kod Ibanjeza nema…

– Hoćemo i možemo. To je deviza, a ojačavamo u svakom pogledu i ovde na Kipru se spremamo za poslove koju su pred nama. Kroz preostale mečeve u Srbiji samo treba da učvrstimo naš karakter i uhvatimo zalet. Nadam se da je kucno čas da Crvena zvezda bude deo tog krem društva.

A na pohodu na Ligu šampiona, Zvezda će biti pojačana dolaskom jednog, ali i oslabljena odlaskom drugog štopera.

A ko kakvu misiju ima u taboru crveno-belih, i ko bi mogao biti psolednje pojačanje?

0
0

4 Komentara

  1. Tetovaza pored sahovnice i ‘rvatske zastave na njoj, a U nacelu, mogao bi i Vazuru da istetoviras, ON je najvise zasluzan za „VAS USPEH“ !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter