4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IMA MISIJU: Zvezdin stranac odbio unosnu ponudu

Objavljeno: 04.02.16 u 10:22

Fudbaler Partizana Valeri Božinov otkrio je da će uprkos ponudama iz Kine ostati u Partizanu do kraja sezone kako bi pomogao kapitenu Saši Iliću.

Napadač Crvene zvezde Hugo Vijeira je iz potpuno drugog razloga takođe odbio unosnu ponudu sa Dalekog istoka.

– Odbio sam ozbiljnu ponudu iz Kine, bio je u pitanju veliki novac, ali sam stavio milionsku ponudu po strani. Obećao sam supruzi, pre nego što je preminula, da ću jednog dana da budem prvak i da ću joj posvetiti titulu, ne želim da propustim priliku za to, kazao je Vijeira u izjavi za Žurnal.

Kako u Crvenoj zvezdi isplate nisu najredovnije Portugalac je dodao da su njegovi saigrači i on pokazali da u fudbalu novac nije najvažniji i da će oni da urade sve što je u njihovoj moći da nastave sa trijumfima.

0
0

4 Komentara

  1. Sergio,mani se ti franjevaca i slicnih izraza, gde ti je zvezda u prvih 200 u evropi. Mani se komentara,sledi vam bum tras krizni period,nece biti para za plate,pa raspad sistema vas sto posto obara, nece ovi dugo igrati za aplauze, valja parama kupovinu placati,u prodavnici,ne aplauzima,to je nemoguce,ne tesi se dugo,ostace ti ono drugo,kriza iz bliza,na marakani.pozdravcic.

    0
    0
    Odgovori
  2. To rekao srbijanac,i probudio se iz sna,kad ono:NEMA PLATE, IGRAJTE DO DALJNJEG ZA APLAUZE,lepo receno,jel da? hehe, ovo je veoma moguce u Zvezdi,nezadovoljstva im tek pocinju uskoro,pad u igri itd,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter