8
Domaći fudbal

FOTO: StarSport

NIŠTA OD BLANKO UGOVORA: Živković nije potpisao novi ugovor, niti je otišao, Partizan plaća ‘penale’

Objavljeno: 02.02.16 u 09:30

Verovalo se da bi Andrija Živković u toku večeri mogao da potpiše novi ugovor sa Partizanom, ali se to nije dogodilo.

To znači da je hitronogo krilo u junu slobodan igrač, a Partizan će investicionom fondu Pinija Zahavija morati da plati oko dva i po miliona evra. Naravno, postoji mogućnost da Andrija u narednom periodu potpiše novi ugovor sa crno-belima, čemu se nada i uprava kluba koja angažovala profesora prava Vladimira Vuletića kako bi izbacio „treću stranu“ i pozvala ga u Nikoziju. Ipak, po svemu sudeći šampion Srbije će morati da plati „penale“, jer ove zime nije prodao Živkovića.

– Stojimo iza svojih reči i svega što smo govorili. Andrija jeste dragocen igrač, ali on čini samo deo tima koji pravi uspehe. Nema mesta strahu ili sumnji da klub želi da potpiše ugovor između dve strane, igrača Andrije Živkovića i Partizana. Nikakvim infesticionim fondovima nema mesta niti će ih biti. Klub je svestan penala koji će, izvesno, uslediti posle ponoći, ali ovaj ugovor koji mu nudimo je za dobrobit kluba, za dobrobit igrača. Istovremeno i za budućnost Partizana i sistema koji želimo da uspostavimo – rekao je Vuletić za MocartSport.

Naravno, velika stvar za Partizan bi bila kada bi Andrija Živković potpisao novi ugovor. Tačnije, „penalima“ bi crno-beli otkupili ugovor krilnog napadača, a kasnije mogli da ga prodaju za veći novac nego što su dva i po miliona evra koja sada pripadaju Piniju Zahaviju.

0
0

8 Komentara

  1. Vecinu nasih mladih perspektivnih igraca unistili su MENADZERI, svojim obecanjima, kamioni, avioni, milioni… Zar mislite da ako ode bez obestecenja da ce igrac dobiti vise, grdano se varate i gresite, i svi te gledaju kao nekog koji je ALAV na pare. Ne mozete ni da zamislite kako i koliko se prati u Evropi, sve ono sto se desava kod nas i prosto je neverovatno do kojih detalja i sitnica su upoznati u desavanjima. Najociti primer ovoga je Danilo Pantic koji je „otisao „u Celzi (ima 29 igraca sa statusom kao Pantic) koji ga je prosledio u Holandiju. U Viteseu je rezerva njihovim rezervama i na 2-3 utakmice igra po 15-tak minuta. NJihove rezerve Olinjik, Bejker, Dauda…. ni izbliza nisu takvog potencijala kao Daca, ali imaju prednost. Sada trazi drugi klub( opet na pozajmici), a ako bude, a morace, tek ce imati muka, problema….. Ti klubovi doslovce „kazu“: Kada si se TI tako ponasao prema klubu koji te je stvorio i od tebe napravio igraca, sta mi treba da ocekujemo, mi koji smo te doveli ?
    A ovo sto su DJuric i kompanija uradila sa Zivkovicem i Partizanom, pa on je „unistio“ i svoje firme koje je privatizovao pa se nalazi na sudu, veliki dugovi, ljudi bez posla…

    0
    0
    Odgovori
    • Pa realno razmisljaju…..jedno je potencijal a drugo zalaganje ponasanje,zahvalnost klubu koji te je stvorio. Bice on jos jedan klinac koji ima vliku sansu da propadne zbog alavog oca,bas kao i Pantic

      0
      0
      Odgovori
  2. Sve ce ovo ispasti na dobro, da se vec jednom proteraju lihvari i zelenasi pod imenom-menadzer i da nas Partizan, kada iskontrolise sve u klubu, pocevsi od RADA uprave pa na dole, zauvek bude stabilan i najbolji Srpski fk !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Sad slesecih sest meseci na tribine, pa nek’ ga onda tata proda kome hoce. Ipak on ima skoro 20 godina, jasno je da ne moze bez tate i celavog menadzera, koji se otimaju za procente. Hvala ti za sve sto si uradio, ali proci ces kao Sulejmani, svajcarska, eventualno turska.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter