12
Domaći fudbal

ILIEV PORUČIO ŽIVKOVIĆU: Evo ti blanko ček, ti upiši cifru!

Objavljeno: 01.02.16 u 20:29

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev spremio je do sada nezapaćenu ponudu za jednog fudbalera u Srbiji.

Saga oko Andrije Živkovića se nastvlja. Sportski direktor Ivica Iliev ponudio je porudici Živković da im pred TV kamerama preda blanko ček na kome će upisati cifru za koju bi Andrija ostao u Humskoj.

Živkovićevoj porodici smo ponudili da pred televizijskim kamerama i svim mogućim advokatima pred Andriju stavimo blanko ugovor. Dakle, da beli papir na sto, a da on napiše cifru za koju želi da igra za naš klub. Da konkretizuje koje to uslove želi da bi produžio saradnju – istakao je za MocartSport, Ivica Iliev.

Ukoliko bi Andrija prihvatio novi ugovor postao bi stoprocentno u vlasništvu Partizana. Svi papiri bi bili dostupni javnosti.

– Sve smo to spremni da stavimo pred javnost. Da sve bude transparentno, bez tajni. Da li je neko iz Partizana toliko lud da se igra svojim renomeom, da napravi nešto pogubno za Andirju – zapitao se Iliev.

Ivica Iliev je istakao da Partizan ne želi da produži ugovor sa Živkovićem „zbog penala“, već da bi u svom timu imao jednog od najperspektivnijih fudbalera planete.

– On nam ne znači ništa ako ostane još tri ili četiri meseca, nego za budućnost. Mlad je igrač, mislimo da će mu cena biti veća i da može da sazri ako igra u Partizanu. Naročito zbog toga što imamo negativne primere njegovih vršnjaka. Da li neko zna gde je Danilo Pantić, a pričale su se bajke o njemu.

Porodica Živković je prethodnih dana molila da se iz novog ugovora izbaci „treća strana“, to jest Pini Zahavi, a Iliev je istakao da je „treća strana“ samo „šarena laža“.

– To su sve izgovori i šarene laže, da se zamažu oči javnosti, koja se uvek stavlja na stranu, uslovno rečeno, slabijeg. Inače, kad sam postao sportski direktor, jedan član UO mi je rekao: ‘od danas si lopov’. Bio sam u šoku, ali tako je u Srbiji. Odmah se nekom funkcioneru stavlja etiketa. Neka, moja dela će da govore sama za sebe, samo molim bih te ljude koji komentarišu da budu racionalni – zaključio je Iliev u razgovoru za MocartSport.

0
0

12 Komentara

  1. Kaze nema trece strane a „pucace“ se penali ako ne potpise….Pa sam sebe lazes covece!Il’ je on lud ili misli da je narod lud!

    0
    0
    Odgovori
  2. Jel vam sada jasno da imate lop*ve u klubu koji godinama unistavaju patlidzan?Sto vam je Vucic kriv?!Zato sto daje a vi i dalje u dugovima?!Pakost je zastitni znak Glodara. (necu da potpisem ugovor,jel Vucic tome kriv) ? haha..katanac!

    0
    0
    Odgovori
    • Pročitaj svoj komentar, onda otvori rečnik (npr. Vujakliju), pa pročitaj značenje reči PAKOST, pa opet pročitaj svoj komentar, pa će ti bili jasno ko je pakostan i za koga ti navijašt.

      0
      0
      Odgovori
  3. Ovaj klovn Ilijev… ccccc… Ja sam vam pisao šta je po sredi i za koga radi deo Uprave, kao i da im je Zahavi obećao deo od 5 mil. (mil. %), ako privole Andriju da odmah produži Ugovor, obzirom da postoji ponudu od 10 mil. Ali ste taj komentar cenzurisali… Takođe, Andrija želi da potpiše novi Ugovor sa Partizanom, ali u junu, kada ovaj sa Zahavijevim prstima, ne bude više imao pravno dejstvo, kako ne bi bilo pravnog sleda sa ovim lopovskim Ugovorom… Uz dogovor oko podele procenata između Partizana i Živkovića… To ne odgovara nekim članovima Uprave, jer oni imaju direktan % za sebe od Zahavija i to je razlog hajke na Andriju. Da li biste vi dali Zahaviju 5 mil.?

    0
    0
    Odgovori
  4. Ne mogu da shavstim ljude iz uprave umesto da cute i zataskaju ovu pricu oni je pumpaju, pa sad svaki klinac kad bude trebao da dodje u Partizan dobro ce razmisliti da nebi bio u ovoj situaciji. Nisti pitali Andriju kad ste ga prodali Apolonu onda nemojte ni sad nego lepo ispostijte to sto ste potpisali. Mogli ste letos da ga prodate niste hteli sad cutite.

    0
    0
    Odgovori
  5. Prvo ga pljujete, pricate svasta a sad mu se ulizujete da ne platite penale ! Strasno. Nemoj da pristanes na njihove uslove i pici dalje u junu !

    0
    0
    Odgovori
    • Nije poenta u tome, poenta je da je previse lopova u oba kluba! Samo kradu i otimaju….ali ovo sto radi ovaj Ilijev, to je sramno!

      0
      0
      Odgovori
  6. Sergio, kada čitam ovaj tvoj zluradi komentar sticem utisak da si nesrecan covek. To je naravno subjektivna stvar a objektivna je da si polupismen.

    0
    0
    Odgovori
  7. Ti si Ivice jedan smrad! Mesec dana vodis hajku na ovo dete, ma linc je prava rec!!! Hoces da produzi igovor da bi i ti uzeo „deo kolaca“ pri prodaji! Pljujes ga, huskas navijace na njega…iz inata treba da istraje i ne potpise novi ugovor! Zbog olosa kao sto si ti!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter