0
Domaći fudbal

FOTO: Zvezda TV/Printscreen

‘NEĆE ON NIĐE’: Vule Jovanović može iz Zvezde samo pod jednim uslovom

Objavljeno: 16.01.16 u 10:51

Čelnici Zvezde nalaze se pod pritiscima Bordoa oko transfera Vukašina Jovanovića, ali ne žele da posustanu bez ispunjenja zacrtanih ciljeva.

Kako trener Crvene zvezde Miodrag Grof Božović na raspolaganju ima svega četiri štopera, od kojih dvojica Zoran Rendulić i Vukašin Jovanović nisu sigurni da će ostati u klubu, kao jedno od hitnijih pozicija u timu za pojačavanje označeno je mesto štopera.

Drugopomenuti Jovanović još uvek ne zna svoju sudbinu. Na stolu čelnika Zvezde nalazi se unosna ponuda Bordoa, ali se crveno-belima ne žuri.

Naime, njihova kasa je od juče znatno punija, stigle su pare od Liverpula za Marka Grujića, kao i od Makabija za transfer Predraga Rajkovića, a na sve to stigla je i vest da je odblokiran račun Narodne banke Srbije.

Ipak, za svaki slučaj traži se alternativa u slučaju da Jovanović ipak  ode. Sportski direktor crveno-belih Blažo Raosavljević istakao je da se pregovara sa mnogo imena, ali da žele da brzaju, već pažljivo biraju.

– Imamo deset štopera u opticaju i ništa konkretno se ne dešava. Suština je u činjenici da nismo gledali uživo ove kandidate. Moramo da imamo izuzetno poverenje u ljude koji nam preporuče štopera, kako bismo se opredelili – izjavio je Blažo Raosavljević za ‘Žurnal’.

Raosavljević ipak ima jasan uslov za odlazak Jovanovića. U suprotnom…

– Biće kako mi kažemo. Ako ne nađemo odgovarajućeg štopera, Vule ne može nigde – podvukao je Raosavljević.

Za sada nije želeo da govori o situaciji oko Damijana Le Taleka i Davidu Babunskom iz Barselone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter