10
Domaći fudbal

POSLE 126 DUGIH DANA: Nove lepe vesti za FK Crvena zvezda!

Objavljeno: 15.01.16 u 19:47

Finansijska situacija u Fudbalskom klubu Crvena zvezda se zaista menja na bolje, barem je tako objavila Narodna banka Srbije.

Kao što smo već pisali, Zvezdina kasa je sve punija. I to ne samo od Liverpula i kupovine Marka Grujića, već i sa drugih strana stižu novci, poput rate od transfera Predraga Rajkovića u Makabi Tel Aviv.

Nove lepe vesti stižu stižu na stadion ‘Rajko Mitić’. Naime, Narodna banka Srbije objavila je na svom sajtu da je odblokiran račun Crvene zvezde posle tačno 126 dana koliko je prošlo od blokiranja računa ovog fudbalskog kluba.

Bilo je to 11. septembra prošle godine kada je zbog duga od 66,7 miliona dinara NBS stopirala bilo kakve radnje i transakcije na njihovom računu.

Sada je novac stigao i iz Liverpula, ali i Tel Aviva, pa su crveno-beli konačno ‘prodisali’ punijim plućima.

0
0

10 Komentara

  1. penzioner, a kad ce partizan da plati struju? Kad ce da plati grejanje? Kad ce da plati Vojsci sto igra na njenom terenu? Zvezda duguje bankama i partizan duguje, neko manje neko vise al Zvezda ne duguje igracima i klubovima i licenca je obezbedjena i jos nesto Apolon je tuzio partizan i partizanu se sprema zestoka kazna od strane UEFE!

    0
    0
    Odgovori
  2. brajko, najvece zlo su jsd partizan i ds…ti si clan ds-a stranke koja je prodala drzavnu imovinu za tri evra i koja je lagala narod da ce da dobiju akcije samo da bi sacuvali vlast!

    0
    0
    Odgovori
  3. Kako smo mi Srbi slabi sa pamćenjem pa to je neverovatno, pa šta ti je SNS kriv što se Partizan raspada, nešto se ne sećam da ste toliko pljuvali prethodnih 15 godina DS koji je unazadio Srbiju i govorili da je zlo a opste poznato je, da je Tadić kao ex preds. Srbije dolazio skoro stalno na partizanove utakmice u košarci, a Dačić, Ružić i kompanija duboko pustili korenje u FKP, tako da se tu objektivno vidi ko je bio državni projekat… Ja samo ne znam dokle će se pljuvati i osporavati SNS jer Partizan ima isti tretman kao i cz…!

    0
    0
    Odgovori
  4. Gde je onaj penzioner koji zeli da se ugasi Zvezda? Nadam se da ga nije udaro slog kad je procitao da je Zvezda uspela da vrati dugove i da polako staje na svoje zdrave noge!

    0
    0
    Odgovori
    • ti si priko malo podrko pojmove —ako je 4,5 miliona evra vece od 40 miliona evra onada je zvezda svakako vratila dugove i sada je na zdravim nogama.hahahahahahaha, pa bre oni nemaju osnovno da razduze, Jagodinu, Rad, Spartak, Sloboda Uzice, i mIlijas 380 hiljada evrica Lazovic 330 hiljada evrica, a ovi sadasnji- njihove plate, , struja 800 hiljada evrica i sad ti objasni ***kako to da su 4,5 miliona evra vise od 40 milona evra*** hahahahaahahahahaha –videcete gde ce vas dr./ Poternica odvesti u kakvu rupu bez dna.

      0
      0
      Odgovori
    • Ja, ovo vise nije za komentar…OCITI FINANSIJSKI KRIMINAL, koji 4 godine neprestano traje u i oko zvezde…ALI…kad me vec prozivas, ti si glupav da ovaj tekst razumes. ova pitanja nisu za tebe, vec za sve poreske obveznike i NE- povlascene pravne subjekte u Srbiji: u kom to mi sistemu zivimo posle ovog teksta o blokadi zvezdinog-ih racuna (predposlednji pasos), „Bilo je to 11 septembra prosle godine, kad je zbog duga od 66,7 miliona dinara N.B.S.stopirala bilo kakve radnje i transakcije na njihov racun „… po ko zna koji put blokada zvezdinog racuna i na duzi rok od ovoga u poslednje 4 godine. pitanja:1) pitanje za vlast-poresku upravu: kako se onda izmiruje reprogram poreza i tekuci porez placa ? ; 2) kako se od 11.9.2015 godine vrsene UPLATE-ISPLATE igracima, zaposlenima i porez sa doprinosima drzavi ? : 3) kako se isplacuju troskovi za putovanja, avio karte, hoteli, smestaj-stanovanje igracima, voda, grejanje, telefoni, struja, gorivo , odrzavanje, objekata-terena, … 4) kako se placa FSS – sluzbena lica, kazne, … 5) kako smanjise DUG za 16 miliona ER-a ? KAKO ??? AKO JE OVO PRAVNA DRZAVA … navijaci zvezde poput ovog Ja i njemu slicnim nisu problem jer to njih NE interesuje, sa njima se lako posao zavrsava: MANIPULACIJOM, LAZIMA, PREVARAMA …a ako jos iteres imaju to je posao zavrsen. ljudi u i oko zvezde su sve po narod i drzavu toliko lose radili … za rad licnih interesa … a zvezda im je kao paravan sluzila. toliko o zvezdi-drzavnom projektu kao jedno od vecih finasijskih ZLA koje Srbiju snadjose.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter