5
Domaći fudbal

NOVI MOREIRA U PARTIZANU: Ivanić još nije ‘završen’, lucidni Gvinejac čeka u redu (VIDEO)

Objavljeno: 13.01.16 u 11:01

Gotovo svi ovdašnji mediji u utorak uveče preneli su vest da je Mirko Ivanić prihvatio ponudu Partizana i da će vrlo brzo potpisati ugovor sa srpskim šampionom.

Međutim, posao još uvek nije završen pa samim tim crno-beli imaju i rezervnu opciju, a to je reprezentativac Gvineje Sejdu Suma, fudbaler Slovana iz Bratislave, trenutno na pozajmici u katarskoj Kadisiji.

Ovaj 24-godišnjak izgledom i pokretima neodoljivo podseća na ljubimca navijača Partizana Almamija Moreiru, ali za razliku od njega igra na poziciji veznog fudbalera.


(Izvor: Youtube/Guinean Talent)

Suma je već sa 17 godina otišao u Južnoafrički Ajaks iz Kejp Tauna, a potom je usledila selidba u Evropu odnosno u slovačku Nitru iz koje je potom otišao u Slovan.

0
0

5 Komentara

  1. Kako ste glupi svi i kakve ste lozane, pa nasi igraci iz Srpske lige idu i igraju u Slovackoj i tamo su nosioci igre svojih klubova, tako da je ovaj igrac smesan..dobar je za te poluprofesionalne lige jer je fizicki nadmocniji od njih! Slovan je jedini ozbiljan klub tamo ali cim on nije prodat kao sto je to bio slucaj sa Maticem koji je bio za 3 klase iznad svih onda ne treba ni da se razmislja koji je igrac kvalitetniji kada pricamo o Ivanicu i njemu!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo je igračina kakvi IVANIĆ ako bi birao birao bi ovog momka mašina igrač , a IVANIĆ milijon smešano ovaj igrač je jeftini sto posto …..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter