24
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

AU, KAKVO VEČE ZA NAVIJAČE PARTIZANA: Ogromno pojačanje stiže u Humsku?

Objavljeno: 12.01.16 u 22:23

Nakon šestomesečne sage, postoje nagoveštaji da bi velika želja ipak mogla da obuče crno-beli dres.

Mirko Ivanić, kapiten Vojvodine, ponovo je aktuelan kao pojačanje Partizana, javljaju mediji u Srbiji. 

Nakon cirkusa koji je obeležio završetak letnjeg prelaznog roka, možda loša finansijska situacija u Vojvodini ipak pouzdanog vezistu natera da promeni mišljenje i pojača crno-bele u prolećnom delu sezone, te tako postane jedan od nosilaca igre nekog novog Partizana?

Podsetimo, Ivanić se kao mali izjasnio kao partizanovac.  
Crno – bele je danas, inače, napustio jedan mlad igrač.

0
0

24 Komentara

  1. Ako je tolika budala,neka dođe.Na nedavnoj tekmi na JNA,psovali su ga kao konja,vređali i prozivali a on sad da dođe da igra za takve navijače.Za bolje i nije.

    0
    0
    Odgovori
  2. Tomić je doveo Žuku, Moreiru, Diaru… ne sumnjam u njegovu strucnost. Zanima me da li ce u drugom delu smeti da se rastrcava? Verujem da imamo realne sanse da sustignemo Borac.

    0
    0
    Odgovori
  3. Bojim se da će se sve ovo svesti na obični cirkus, i to će se otkriti onda kada navijači Partizana shvate da je „Ivanića“ u našoj ligi bilo koliko hoćete i da je cifra koji je Partizan platio veštački napumpana!

    0
    0
    Odgovori
  4. O cemu vi cigani prokletnici pricate? Dugujete bogu i narodu, da je bar neke normalne pravde vi bi igrali u „Beogradskoj zoni“, i jos imate obraza da komentarisete….Sta vas zanima sta mi radimo?“Ko o čemu kurva o poštenju“….

    0
    0
    Odgovori
    • Kad udje nezavisna revizorska kuca otkrit ce da partizani duguju jedno 30 miliona evra ! A,Banatu cete morati da platite svih 6 miliona evra u celosti i tu ne moze da vam pomogne ni vasa sns-ovsko,sps-ovska upravac!

      0
      0
      Odgovori
    • Da je normalne pravde,vi bi igrali beton ligu u svim sportovima,cak bi vam i zona bila nedostizna u fudbalu a ubedljivo najveca ku*va u nasem sportu je SD partizan.

      0
      0
      Odgovori
  5. Fk Banat tuzio UEFA partizan zbog neisplacenih 3 miliona evra od transfera Tosica u Mancester junajted ! Sa kamatama taj dug veci je od 5,5 miliona evra.Dug ce morati biti isplacen odmah i u celosti ili preti suspenzija !

    0
    0
    Odgovori
    • Opet taj VUCIC!!!!!!!!!!!Sram ga bilo da natera banat davas tuzi za SVOJE pare stvarno VUCICU PED……….. ha ha ha ha ha ha ha

      0
      0
      Odgovori
    • Ko vas je to slagao za dug prema Banatu jel to ona poštenjačina Vučurović axaxaxaxaxa pa taj ima putera na glavi više nego kose i on sme nešto da traži exexexexe e i to čudo da vidimo

      0
      0
      Odgovori
  6. Nikolic je drzao Scepanovica u pritvor sve dok Mirko ne potpíse za partizan.,sto se tice dzonija taj moze da igra samo u partizanu u Zvezdi nema mesta ni na klupi za rezervne igrace

    0
    0
    Odgovori
  7. Ceo grad bruji Ivanic u partizan a Scepanovic iz zatvora ! Sns-ovski partizanski cirkus.Al dzaba vam novci moji sns-ovci igrac u Srbiji koji vredi ne ide u evropu sa 25 godina.

    0
    0
    Odgovori
  8. ahahahahahahah grobari vi se jadni smrzli na -26…a tek ce se smrzavate neznalice sportske….prevrce vam se Franja u grobu kako ga blamirate ahahah..

    0
    0
    Odgovori
  9. Jos Danko Lazovic da se vrati iz Kine, Dzoni da se odrekne ruzne i tuzne proslosti, Dauda i Kleo sa Mirkom Ivanicem uz 2-3 stopera i nas PARTIZAN zauvek sampion Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter