9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NE DOGAĐA SE ČESTO: Partizan u jednom danu odbio četiri miliona evra?

Objavljeno: 11.01.16 u 20:25

Fudbalski klub Partizan danas je mogao da zaradi četiri miliona evra prodajom dvojice prvotimaca.

HotSport je jutros preneo vest da su Anderleht i Klub Briž zainteresovani za Darka Brašanca, a da je uprava crno-belih odbila cifru od 2,7 miliona evra. Slično je učinjeno i par sati kasnije kada je iz Kine stigla ponuda za Abubakara Oumarua od 1,3 miliona evropskih novčanica.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ipak, za razliku od mladog veziste, Partizan je spreman da proda Kamerunca, ali veruje da cena može da ide još gore. Naime, Kinezi nisu jedini zainteresovani, već su u „trku“ uključio jedan tim iz Turske i jedan iz Saudijske Arabije. U upravi „parnog valjka“ veruju da cena napadača može da bude veća, minimum 1,5 miliona evra, što je za 200 hiljada više nego što trenutno nude Kinezi.

0
0

9 Komentara

  1. Oo, Iliev&Tomic sve bolje rade. Jos da oteramo Vazuru i mozda po jos nekog SNS i vise niko iz uprave nece moci da vrsi opstrukciju a Partizan ce biti onaj stari. PS; mnogo su podmukli ovi SNS-ovci. Procitani odavno.

    0
    0
    Odgovori
  2. Alo bre da li ti znas kakvi se igraci prodaje za te pare…koliko ti vazura platio da pises ove nebuloze?

    0
    0
    Odgovori
  3. Ko bre placa ove novinare da pisu da neko nudi skoro tri miliona za brasanca.,. Decko je operisan od fudbala, gurao ga tole u reprezentaciji…DUPLO GOLO!

    0
    0
    Odgovori
  4. Partizan dobija milionske ponude za svoje propale igrace ahahaha kakva glupost…..To isto kao da neko napisao da onaj rtd grobar trula daska zna sta pise ahaha……

    0
    0
    Odgovori
    • Da Partizan dobija milionske ponude za svoje igrace dok Zvezda dobija imaginarnih 7 miliona eura za rezervu sa Novog Zelanda kome ce cela JSL sklanjala kako bi mu nabili cenu i opet jedva dobili 3 milke,mada je pitanje i to.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter