2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEDOVOLJNO: Partizan odbio unosnu ponudu za jednog od najboljih

Objavljeno: 11.01.16 u 14:08

Neće se crno-beli tako lako odreći usluga svog lidera na sredini terena.

Uz Andriju Živkovića i Abubakara Oumarua, koji su najviše prirasli za srce navijačima, svakako je jedan od najboljih i najkorisnijih igrača bio Darko Brašanac. Sasvim razumljivo zbog toga je privukao veliku pažnju brojnih klubova, a najviše belgijskih velikana.

Naime, kako prenosi ‘Blic’, Gent, Anderleht i Klub Briž ozbiljno su ‘zagrizli’, a ponuda koju su poslali vredna je 2,7 miliona evra. Ipak, nedovoljno kada je u pitanju stav čelnika Partizana koji su to glatko odbili.

Takođe, postoje ponude i za Valerija Božinova koje idu do milion evra, ali i on još uvek ostaje igrač Partizana, kao i Abubakar Oumaru, koji je bio nadomak prelaska u Kinu, ali je još uvek u Humskoj.

Biće aktivnosti i u drugom pravcu, a na ‘listi za odstrel’ nalaze se Predrag Luka, Nenad Marinković, koji je jesenas bio na pozajmici u Voždovcu, kao i levi bek Nemanja Petrović.

0
0

2 Komentara

  1. Brasanca ne prodavati,Oumarua da.Dovesti Borjana golmana ,Budeskua,Klea,Sedlara,levog beka Momcilovica ,vratiti Askovskog i Knezevica…i to je dovoljno…Ja verujem u Tomica…mada dok su tu Vazura i Nedic…nece biti dobrog za klub…
    Direktor menadzer umesto Vazure treba da bude Kezman a za predsednika podrzavam Curkovica.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pametni ljudi u klubu dali bi 2.5 mil. Za otkup zivkovica i posle uzeli 7-8 to bi bio posaoa i zileta bi dobili jos neko vreme mada i ne mora mogu kupiti posle koga zele.nije mi jasno sta tomic misli o stoperima bacili su se na v.red i napad a odbrana ula.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter