3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MENJA SMER: Stranci ‘kradu’ Ivanića Partizanu

Objavljeno: 11.01.16 u 10:45

Poput Aleksandra Stanisavljevića i Miljana Mrdaković i kapiten Vojvodine Mirko Ivanić mogao bi da napusti redove novosadskog kluba.

Poznato je da je za mladog reprezentativca odavno zainteresovan Partizan koji je navodno već ponudio 1,35 miliona evra, ali za sada nema informacija da li se pregovori uopte vode i dokle su stigli ako se vode.

U međuvremenu iz Portugalije stiže informacija da bi Ivanića u svom timu vrlo rado video i lisabonski Sporting koji nema problem da izjednači pa čak i uveća ponudu koju je u srpsku Atinu poslao Partizan.

Posle Andrije Živkovića i Ivana Šaponjića još jedan mladi fudbaler Partizana nalazi se na meti dva velika evropska kluba.

0
0

3 Komentara

  1. Dali ce na vasem portalu sutra biti ivanic se predomislio nece u sporting hoce u partizan cetvrti put neznam dali vi sto vodite ovaj portal mislite da su ljudi maloumni pa vise se zgadila ta spanska serija sve objavite iz pouzdanih izvora saznali smo ali nemozemo ojaviti od koga itd. Istina je jedina vojvodina nema oare partizan ima ako os os ako ne cao regaci partizn pregovara sa jakobom jancekom austrijskim reprezentativcem 23 god pa vojvodina neka gleda sta ce a i andrej arsavin je u prici samo 700 hil.eura a ivanic 1.5 ma dajte .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter