4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NA CENI: Posle Živkovića i Šaponjića još jedan Partizanov klinac na meti evropskih velikana

Objavljeno: 11.01.16 u 09:24

Tokom januarskog prelaznog roka moglo bi da dođe do ozbiljnih promena u igračkom kadru Partizana.

Za sada klub je zvanično napustio Petar Grbić, a vrlo blizu odlaska je i Ivan Šaponjić koji bi trebalo da pojača Benfiku, kao i Andrija Živković za koga najveće intereovanje pokazuje Fenerbahče.

Novi igrač iz crno-belog tima koji ima ponude iz inostranstva, po saznanjima Sporta, je mladi Saša Lukić kog u svojoj ekipi žele Torino i Sevilja, ali nije poznato koliko novca su ovi klubovi spremni da ponude za mladog vezistu crno-belih.

Podsećamo da je Lukić u junu 2015. godine potpisao novi četvorogodišnji ugovor sa srpkim šampionom kji ga se sasvim sigurno neće odreći za male pare.

0
0

4 Komentara

  1. Jel mi moze neko objasniti kako su zvezdini igraci (Grujic Jovanovic …) tako ,,Skupoceni ,, a Nas Zivkovic Saponjic Brasanac itd u odnosu na njih ,,jeftini,, Ko Koga tu Lazee ???

    0
    0
    Odgovori
  2. Na ceni je Najbolja skola fudbala u Evropi i Svetu, kako i dolikuje najuspesnijem FK Nezavisne Republike Srbije-FK Partizan !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter