34
Domaći fudbal

RAT VEČITIH NA POMOLU: Zvezda krade Ivanića Partizanu?

Objavljeno: 30.12.15 u 12:52

Kako stoje stvari, na vidiku je novi sukob na relaciji Crvena zvezda – Partizan.

Za razliku od nekih prethodnih slučajeva kada središte okršaja ova dva klupa nije bilo baš sportske prirode, ovog puta glavni razlog za neslogu dva tima ovog puta jeste sportski.

Naime, kako piše Alo! čelnici kluba iz Ljutice Bogdana spremaju se da „ukradu“ nesuđeno pojačanje crno-belih, vezistu Vojvodine, Marka Ivanića.

Ranije ovog meseca čelnici „Parnog valjka“ ponudili su 1.4 miliona evra upravi novosadskog kluba za transfer jednog najperspektivnijih mladih igrača u Srbiji.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kako se kasnije saznalo, Vojvodina je ovu ponudu prihvatila, ali je Marko Ivanić odlučio da odbije crno-bele.

Iako Crvena zvezda ne može finasijski da odgovori na izdašnu ponudu Partizana, klub iz Ljutice Bogdana uzda se u sportski segment cele priče pa Ivanića pokušava da privoli na crveno-belu strani Topčiderskog brda – pričama o Ligi šampiona.

U Zvezdi veruju da bi upravo Mirko Ivanić bio idealno rešenje da se nadomesti veliki gubitak i odlazak supertalentovanog Marka Grujića koji se nalazi na pragu Liverupla u koji bi navodno trebalo da ode 4. januara.

Ivanić za sada ne želi da izlazi u javnost, ali na stadionu „Rajko Mitić“ se nadaju da će promeniti mišljenje do juna i pristati da sa Zvezdom napadne Ligu šampiona, što bi mu kasnije podiglo cenu na tržištu.

0
0

34 Komentara

  1. Braca blizanci iz Bgd-a su oduvek otimali tudje u tome je ipak kao i sada prednjacio klub sa -Mrakane- jer sam malo stariji zaljubljenik u fudbal i pamtim dobro i fudbal iz vremena stare Juge. Secam se transfera a i bilo je u medijima i izjava samih igraca kako su udbasi sa mrakane dovodili Savicevica, Panceva i Piksija, koji su vec jednom nogom bili u Partizanu, i njima je izgleda to sudjeno da otimaju tudje, i po onoj narodnoj da Komsiji crkne krava — ja nemam koristi ali zato on ima stetu, pa se svodi na to da je Ivanic u ovm slucaju je krava, jer nece igrati ni za Partizan. Zalosno je sto nase klubove pogotovu ove vodece, vode ljudi iz podzemlja, dokazani i osvedoceni kriminalci, zato nam je fudbal tu gde je , citam pre par dana da Zvezda planira izgradnju stadiona, ovoliki, silni transferi, se prave, normalan covek se pita posle svega odakle i od kojih para placaju sve te transfere, i od kojih i cijih para zamisljaju da izgrade nov stadion ,**da nije jadno i zalosno bilo bi smesno** kada grof//seslki kmet// kaze da nemaju za kafu, kada ne placaju struju, zbog nemastine, kada im igraci prete, da se nece vratiti u klub zbog dugovanja, kada im zivot zvisi od jednog decaka doskora maloletnog, i funkcionisanje kluba,/Grujica/. Mnogo je firmi ugaseno zbog dugovanja, a gubitas sa 50 miliona evra sve ovo planira –i pitam se posle svega iako zivi na infuziji dokle ce vise ovako, dokle vise veliki vodja misli da otvara bankomat, gubitasu, a taj isti vodja rece i izjavi biser/**zelim Partizanu da se sto pre oporavi** pitam od cega veliki vodjo , da se oporavi, da se oporavi od zvezdinih 50 milki evrica duga. Zaboravio je vodja da nije sramota i greh biti i peti na tabeli, ali je sramota da klub i njegova Krimi oraganizacija u SD ZVEZDA radi to sto radi —-krade, pljacka i otima, sto nabolje osecaju i gradjani Srbije na svojoj grbaci, jer im je dosta laznih krimi doktora.

    0
    0
    Odgovori
    • Koliki si meraklija nije mi poznato iz ovog tvog komentara, ali si zaboravio da napomenes, da se fudbal sem u Beogradskom pasaluku igra i u ostalim delovima Srbije, pa tako i kod nas u Nisu, i da postoje i drugi klubovi sem beogradske brace blizanaca i njihovih gradskih komsija, i da sem njima treba pomoc i drugim klubovima, u Srbiji, ako sve sto vredi treba da bude u Beogradu, zasto onda mi postojimo, da li smo i mi deo ove jadne i opljackane kako rece od laznih doktora ove Srbije.I kad malo bolje porazmislim sta se to nama sa juga Srbije smatra u koji ce klub otici tamo neki Ivanic, da li u Partizan ili Zvezdu, sta imamo mi od toga,

      0
      0
      Odgovori
  2. NIJE Ivanić ni za nas ni za groblje kod nas mislim da nema mesta ne vidim da nam treba pojačanje nigde sem na petkovićevoj poziciji tako da bi samo smetao,dok u partizanu s ovakvom ekipom mislim da bi samo nazadovao jer se ne zna ko sta radi ovi bolji im sede na klupi.

    0
    0
    Odgovori
  3. Gospodo recicu vam samo da je Marez placen pola miliona a Vardi jedan milion po cemu to Ivanic vredi vise od gore pomenutih igraca koji drze Lester na drugoj poziciji u Premier ligi??? Toliko od mene nadam se da sam ovim neznalicama sve objasnio….

    0
    0
    Odgovori
  4. Ja sam se radovao kad je ZVEZDA POSTALA SAMPION SVETA 1991 GODINE, ni ti ni tvoj cukununuk necete da dozivite to od partizana

    0
    0
    Odgovori
    • To je prava sramota da od sampiona sveta spadnete na ove grane gde terate decka da ide u Liverpul jer ako ne ode vi ni za burek nemate i vec vam prete igraci da ako ne budu isplaceni nece se vracati u zvezdu… Zavisite od decka koji ima 19 god. sramota!!! A sto se tice toga sto ste bili prvaci pre dvadeset i kusur godina recicu ti gospodine da sam i ja nekad imao 20 god. jurile me klinke uzivao u zivotu i osecao sam se super ne zivi se od proslosti nego se zivi zbog buducnosti!!! Po tebi gospodine Real i Barselona nemaju potrebu da igraju ligu sampiona jer su je mnogo puta osvajali… Lupetas gluposti samo cu ti toliko reci….

      0
      0
      Odgovori
      • Hmmmm…. Kako posmatrate stvari izbegla koji vama odgovara.
        Nema ništa od prošlosti, a pričate o „dominaciji“ od 6-7 godina… Pričate o budućnosti, a da minutom i kojem ste daj Bože da u prva 4 budete…
        To se zove licemerje… Potraži u rečniku…

        0
        0
        Odgovori
  5. Mogu tata da ti budem a ti me nazivas sinom? Ivanic vredi 3 miliona a vi ga uzimate u pola cene….Druze za Ivanica jeste bolja opcija Zvezda, igracemo LS TO TI GARANTUJEM JA LICNO!!

    0
    0
    Odgovori
  6. Mi u partizanu ne razmisljamo u tom pravcu meni je moj cale djeneral Jova rekao da smo mi Kadinjacu branili i bez ovih vojvodjana.Nama nije cilj da dovedemo Ivanica braco grobari nama je cilj da spasemo naseg trenera Tomu da ga ovaj Terzic i onaj Grof ne smene kao Drulu i Kizu i da nas direktor Ica konacno zavrsi osmi razred makar i u trideset petoj.

    0
    0
    Odgovori
  7. Sine na cemu si ti?? Logicno je da kazes da je bolje da dodje u zvezdu „jer si njen navijac“ ali ti stvatno mislis da cete igrati LS? Pa je l’ pratis ti fudbal, kad ste poslednji put u zadnjih 6-7 godina igrali neko evropsko takmicenje?! Ne zanosi se, ni mi nismo nista bolji, mada smo imali kakvu takvu sansu u poslednjem kolu da resimo sve, ali eto.. Sto se mene tice srecan mu put u komsiluk, mi za pare „koje nude Iliev i onaj debeli Vazura“ mozemo da dovedemo 2-3 igraca istih i boljih kvaliteta od gore pomenutog, kome samo dizu cenu! Pozdrav

    0
    0
    Odgovori
    • Sine,jel pratis ti fudbal?Kad je neko u zadnjih,koliko oces godina,bio toliko dominantan nad svim ostalima i bezao im preko 20 bodova na polusezoni?Kad je neko u nasoj ligi imao ovako mocan tim,jos od 1991.?Sa 2-3 pojacanja,LS je vise nego realna.Ako ste vi imali sansu do poslednjeg kola za LS,sa ovim krsom od ekipeZveza ce se prosetati o LS i cak osvojiti neki bo u tom takmicenju,dok ste vi sluzili za gol razliku.

      0
      0
      Odgovori
  8. Partizan nema omladinsku skolu pa mora da alarmira drzavni vrh da bi oteo Vojvodini igrace…Svake godine isto, sram te bilo partizane!

    0
    0
    Odgovori
    • U kom svetu i u kojoj drzavi zivis brate Gogi.Kako je to moguce da Partizan nema omladinsku skolu, –koja je posle Ajaksove najbolja u Evropi, medju vodecim u svetu, i da li si cuo za Jovetica, Ljajica, Nastasica, Mitrovica, L.Markovica……., i da li ta imena nesto govore.

      0
      0
      Odgovori
  9. Ne vezano za rivalitet zvezde i Partizana, nikada ne bih dao ovolike pare za nekog igraca iz nase lige, jer nikada nisi siguran kako ce se uklopiti i izboriti se sa pritiskom velikog kluba i stalnog pobedjivanja kao sto je u zvezdi i Partizanu. Prema tome, Iliev je lud ako da milion i po evra, a zvezda ako ima para neka je sa srecom. Ivanic je dobar igrac, ali ovolike pare za neafirmisanog klinca, van pameti.

    0
    0
    Odgovori
  10. Ivanic je strasan igrac da nije nebi Nikolic poslao policiju da hapse Scepanovica da bi Ivanic potpisao za partizan i to bez obestecenja!

    0
    0
    Odgovori
  11. Ivanic je strasan igrac da nije nebi Nikolic poslao policiju da hapse Scepanovicu da bi Ivanic potpisao za partizan i to bez obestecenja!

    0
    0
    Odgovori
  12. O kakvoj LS se ovde govori…pa tamo nasi mali klubovi ne mogu da namestaju utakmice. A da bi se uopste doslo do grupne faze LS potrebno je proci 2-3 kola kvalifikacija…a tu se nailazi na prejake kazahtance, jermene, kiprane…i da ne nabrajam dalje. A sto se Ivanica tice, i nije neki igrac, jer bi se za njega otimali strani klubovi a ne Zvezda i Partizan

    0
    0
    Odgovori
  13. .!. XXAAXXAA .!. „Krade“..?? ..Da bi nesto „krala“, mada su po tome nadaleko cuveni i poznati, TO „nesto“ mora biti nashe, a posto Ivanic nije clan i igrac FK Partizan, samim tim Raspali klub nema sta od nas da krade.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Opet kmecis hrvat?dosta ste vi krali,namestali itd…sad je prava slika stanja u kosarci i fudbalu…tako da kmeci na nekom drugom mestu,i gledaj Evropu,i Zvezdu u Evropi

      0
      0
      Odgovori
    • „…Mada su po tome poznati…“
      Poput košarkaških majica ???
      Hahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahha
      Dečko, koliko si ti bolestan…

      0
      0
      Odgovori
    • Kao prvo,nece da ga ukradu jer on nije vas,nego Vosin.Kao drugo,nije sve u parama,moze da se napravi ugovor na procente od sledece prodaje,gde ce Vosa bolje proci nego ovako,jer ce igrac igrati LS i cena ce mu visestruku porasti.Kao trece,Zvezda ne krade,jer je upravo komsija mali najpoznatiji po tome,dovoljno vam je da procitate da je Zvezda zainteresovana za nekog igraca i odmah vama postaje prioritet jer skautsku sluzbu i nemate.Kao cetvrto,Zvezdi Ivanic i nije prioritet jer ima sasvim dovoljno kvalitetnih igraca da bi vas jos vise zaledila i kao peto,sta ce Ivanic kod vas kad Evropu necete ni izboriti,bolje mu je da ostane u Vosu jer ce oni biti bar 2.ili 3.zavisi od Cuke jer su obe ekipe kvalitetnije od vas.

      0
      0
      Odgovori
    • Sem ukoliko u prvom kolu naleti Kairat ili tako neki Evropski velikan… Ma da, nisi ti kriv što ne znaš šta je LŠ… I klinci se lože da su spajdermeni kada ga mnogo gledaju na tv-u…

      0
      0
      Odgovori
      • Druze,ako neko zna sta je LS onda to znaju zvezdasi!A vi ste jedan raspali NDH klub i mozete samo da mastate!Mi smo za vas galaksija iznad a vi prizemni mali navijaci malog sportskog drustva koji ne zna ni ko ga je osnovao ni gde!ZVEZDO GAZI IH SVE!!!!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter