Kako stoje stvari, najtalentovaniji fudbaler Crvene zvezde Marko Grujić videće se sa Jirgenom Klopom podno Enfild Rouzda 4. januara.

Naime, prema pisanju Novosti, srpski fudbaler zatražio je i dobio je vizu za Englesku u koju bi trebalo da krene nedugo po startu nove godine.


Kao što smo već preneli, čelnici crveno-belih već imaju određen spisak od četiri imena koja bi mogla da zamene 19-godišnjeg fudbalera na stadionu “Rajko Mitić“. 

Da je to tako potvrdio je i sportski direktor crveno-belih, Blažo Raosavljević.

– Dogovor sa Mordovijom smo napravili, ostaje nam i da platimo 200.000 evra za Donalda, kao i da preliminarni dogovor sa Demijanom le Talekom pretočimo u ugovor – ponovio je sportski direktor Blažo Raosavljević priču o potencijalnom dolasku francuskog veziste.

On se posle toga osvrnuo i na priče oko eventualnog dolaska centralnog beka.

– Suzili smo izbor, imamo dva Argentinca u opticaju, ali nećemo da žurimo. Za prolećne borbe sasvim smo dobro popunjeni na toj poziciji, pa ako se ne uverimo 100 odsto da je defanzivac pojačanje za Ligu šampiona nećemo se pojačavati sada, već ćemo tražiti pravog za leto. Ipak, pre svega, moramo da rešimo finansije… – podvukao je Raosavljević.