18
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRVO ZIMSKO POJAČANJE: Umesto u Zvezdu, dolazi u Partizan! (VIDEO)

Objavljeno: 17.12.15 u 12:44

Tek što je završena jesenja polusezona u Superligi Srbije klubovi su već počeli da se pojačavanju za nastavak prvenstva, a prvi je Partizan.

Partizan je katastrofalnu jesen pokušao da nadomesti plasmanom u nokaut fazu Lige Evrope, ali ni na tom polju nisu bili uspešni, jer su na domaćem terenu u odlučujućoj utakmici na svom stadionu primili čak tri gola.

To je bila kap koja je prelila čašu i zbog koje su svi shvatili da u odbrani mnoge stvari ‘škripe’, pa se samo dan nakon okončanja jesenjeg dela prvenstva pristupilo dovođenju adekvatnih pojačanja u poslednjoj liniji.

Prvi koji će pojačati redove još uvek aktuelnog šampiona Srbije jeste Aleksandar Sedlar, defanzivac Metalca iz Gornjeg Milanovca koji se dugo spominjao kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde. Gotovo je sve bilo dogovoreno, ali je on ipak odlučio da ‘skrene’ na autokomandi i pređe u Partizan.

– Posao je blizu realizacije i pitanje je dana kada će se Sedlar preseliti u Partizan – potvrdio je Žurnalu predsednik Metalca Dragoljub Vukadinović, inače nekada dugogodišnji član rukovodstva Partizana.

Inače, kako biste bili upućeniji, treba znati da je Aleksandar Sedlar fudbaler sa svega 179 centimetara visine, ali sa odličnim drugim fizičkim predispozicijama. Vrsan je atleta, skočan i brz, sa dobrim pasom, pa bi takav mogao biti od koristi crno-belima.

(Izvor: youtube / apatinackg)

0
0

18 Komentara

  1. F. Kanavaro bio nizi od njega, pa najbolje centarfore sveta stavljao u dzep, uglavnom! 🙂
    Dobar je, cak gradjom i igrom podseca na Kanavara.
    Nek bude upola kao on, i to je to!

    0
    0
    Odgovori
  2. Prema viđenom Sedlar bi bio odličan zadnji vezni. Inače Partizan je mnogo trofejniji klub od Zvezde, to je činjenica. Vidim i da ste naknadno skinuli (cenzurisali) neke od mojih komentara, sa nekih pethodnih vesti! SNS – Cenzura. U svakom slučaju, Grobari su rekli Vazura i Nedići, kao i svi ostali iz Uprave – MARŠ IZ PARTIZANA!!! Za njih ima mesta u premijerovom kabinetu. Poruka odlazećoj Upravi – ako ste odigrali jednu utakmicu bez publike, ne znači da ste se izvukli i da ćete ostati u Partizanu!!! Rečeno-Učinjeno!

    0
    0
    Odgovori
  3. Čuvena grobarska skaut služba,hahaha.Kako Zvezda pomene nekog igrača,oni ga brže bolje kupe,bez obzira kakav je a u ovom slučaju neka ih slobodno jer ovaj nebi imao mesta ni na klupi Zvezde.Gledao sam ga protiv Radničkog u Nišu i u prvih 15 min.je napravio nekoliko početničkig grešaka a uz to i nema visinu za štopera.S obzirom da su groblja na tim pozicijama najtanja,možda i prođe kod njih ali realno ne neozbiljna solucija za takvo mesto u timu.

    0
    0
    Odgovori
  4. Ej cigansturko,ajde paljba u Indiju.SD Partizan najtrofejnije je na Balkanu,toliko o tome koliko pratis sport,al dobro ti si ganer budjavi,do juce se prati vaterpolo,a danas nista,opet ste zaboravili da se kupate.

    0
    0
    Odgovori
    • Sinejesi li to saznao na onom retardiranom grobarskom sajtu,koji sabira babe i žabe?Najtrofejnije sportsko društvo u Srbiji je SD CRVENA ZVEZDA I to prilično ubedljivo.
      Dec 6, 2013 – … do kraja novembra 2013. godine, Crvena zvezda vodi protiv Partizana sa 571 prema 523. … Brojke ne lažu – Zvezda trofejnija od Partizana!
      Evo ti dokaza sa interneta i ako nisi baš toliko *** možeš i sam pogledati.

      0
      0
      Odgovori
      • Koji si ti plićak: ako je bilo na TV ili je napisano na internetu, mora da je istina 🙂 Sa tim pogledom na svet iz perspektive malog Perice, nije ni čudo što navijaš za ofucanu q**u iz čerge zvane Rajko Mitić. Najtrofejniji srpski klub svih vremena – Partizan. To što ste bili uspešniji FK u Jugoslaviji koju danas ne priznajete je drugi problem… zato i jeste podeljene ličnosti!

        0
        0
        Odgovori
  5. Sta je TU CUDNO, COVEK RASPOLAZE PRAVIM INFORMACIJAMA, CUO JE ZA „POSLATO PISMO“ OD STRANE UEFE (koje putuje..), PA NIJE „LUD“ DA IDE U 4 LIGU DA IGRA SA PECURKANCIMA.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  6. Izabrao covek pravi klub,koji je godinama najbolji u JSL, to sto sada ima pad u igri, razlog je tri fronta,pokazao bar neki uspeh u Evropi, a ne kao komsinica blika kao zmigavac na trabantu,pa se ugasi,i onda opet ko zna kad,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
    • Kakve lazne stopere imate, moze vam i biti od koristi ovaj polu-igrac! Kod nas bi mogao samo da trenira, tesko da bi igrao… A usput, ne treba nam igrac iz filijale „drugog najtrofejnijeg kluba“ .|.

      0
      0
      Odgovori
        • Kompleksi su vas problem! Jer uvek cete biti „drugi najtrofejniji“ ali ne znam ni ciji jer ste osnovani u hrvatskoj! Tako da nemoj o kompleksima… A drugo „kukaj te“ ?!?! Koji je to jezik?! Hahaha

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter