8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DRULOVIĆ ZADOVOLJAN REAKCIJOM: Pokazali smo karakter

Objavljeno: 13.12.15 u 15:11

Trener Partizana Ljubinko Drulović delovao je zadovoljno posle još jednog meča u kom aktuelni šampion Srbije nije došao do pobede.

Partizan je remizirao sa Radom 2:2, iako je do 75. minuta gubio sa 2:0, uz promašeni jedanesterac na samom početku utakmice.

– Imali smo taj penal na početku i opet ga nismo iskoristili. To je uticalo na nas u nastavku. Nije bilo lako da se oporavimo posle onakvog poraza od Augzburga. Pokazali smo karakter kada smo gubili i vratili se na 2:2, ali nismo uspeli da preokrenemo. Sve smo učinili da pobedimo – izjavio je Ljubinko Drulović za TV ArenaSport po završetku utakmice.

0
0

8 Komentara

  1. Iz pouzdanih izvora Biljana Obradovic je Terzin insajder u partizanu preko sina ! Terzin mali je kara a ova odaje tajne a Terza onda informacije distribuira od Augsburga do Surdulice i nazad !

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa normalno covek i ne zna sta bi karakterno svi posteni a karakter sporta nul sport je eto danas malo rekreacije a ovi sto navijaju sta cu im ja to i nema veze sa klubom odnosno mojom firmom bice bolje politicki svaka cast

    0
    0
    Odgovori
  3. .!. XXAAXXAA .!. Kako da ne bude „zadovoljan“, PA ZATO JE I DOVEDEN, ON SVOJE ZADATKE ODLICNO ISPUNJAVA..!!!…DRULOVIC: „Moj posao je toliko POVERLJIV, da ni sam ne znam sta radim..“…!!! .!. XXAAXXAA .!. DNO-DNA-SELJANE..!!!..OVAKO SELJACKO „SHTIMOVANJE“ U ZIVOTU NIKO NIJE DO SADA VIDEO !!!

    0
    0
    Odgovori
  4. .!. XXAAXXAA .!. Kako da ne bude „zadovoljan“, PA ZATO JE I DOVEDEN, ON SVOJE ZADATKE ODLICNO ISPUNJAVA..!!!…DRULOVIC: „Moj posao je toliko POVERLJIV, da ni sam ne znam sta radim..“…!!! .!. XXAAXXAA .!. DNO-DNA-SELJANE..!!!

    0
    0
    Odgovori
  5. .!. XXAAXXAA .!. Kako da ne bude „zadovoljan“, PA ZATO JE I DOVEDEN, ON SVOJE ZADATKE ODLICNO ISPUNJAVA..!!!…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter