12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Partizan se još jednom sapleo, Božinov sa novom frizurom mu ‘spasio’ čast (VIDEO)

Objavljeno: 13.12.15 u 14:52

U 21. kolu Superlige Srbije Rad i Partizan su remizirali na Banjici rezultatom 2:2 (1:0).

Utakmica između ova dva tima je posle dužeg vremena igrana na Banjici, s obzirom da su se zbog bezbednosnih rizika sastajali na Vračaru. Došlo je u vrlo nezgodnom trenutku po crno-bele, s obzirom da nije prošlo ni 72 sata od teškog poraza od Augzburga i neočekivanog ispadanja iz Evrope.

Dosta je bilo kritika na račun taktike Partizana u pomenutom duelu protiv Nemaca, pa je šampion Srbije u ovom meču startovao znatno agilnije i to je već u 5. minutu dovelo do jedanaesterca za goste.

Stefan Vico se okliznuo i igrao rukom posle prodora Nikole Ninkovića, a sudija je pokazao na ‘belu tačku’. Odgovornost je preuzeo, kao što je ranije i najavio, kapiten Saša Ilić, ali je i on bio neprecizan, tačnije, golman Budaković je odbranio njegov udarac.

(Izvor: youtube / MojaSporTV)

Rad je na ovom meču očigledno želeo da osvoji bod, ili čak sva tri, ali da prvenstveno sačuva svoju mrežu. I bili su nadomak tog cilja i osvajanja celog plena.

Kao i u nekoliko prethodnih utakmica, kazna zbog promašaja je ponovo stigla Partizan. U 38. minutu Aleksandar Trninić je izveo slobodan udarac sa oko 25 metara od gola Kljajića i poslao neodbranjiv udarac u mrežu crno-belih.

Nervoza u redovima šampiona je sve veća.

(Izvor: youtube / Gagle YT)

U 59. minutu su petljali crno-beli na sredini terena, Stevanović i Ilić su izgubili loptu, a onda je lopta poslata na desnu stranu. Usledio je centaršut gde je Đorđe Denić sam kao duh dočekao loptu i glavom je sa samo par metara sproveo u mrežu Partizana.

(Izvor: youtube / Moja SporTV)

Činilo se da će Partizan upisati još jedan poraz ove sezone, koji bi verovatno pokopao svaku nadu, ako ona uopšte i dalje postoji, u povratak i borbu za titulu. Međutim, u igru je ušao možda i zaboravljeni Valeri Božinov i vrlo brzo vratio svoj tim u igru.

Prvo je u 74. minutu dosta osporavani Bugarin uspeo da iskoristi svoju prvu šansu u kojoj se našao i da smanji na 2:1.

(Izvor: youtube / Gagle YT)

Međutim, Rad je još uvek imao prednost i priliku da slavi po prvi put od 19. septembra u Superligi Srbije. Ali Božinov to nije dozvolio. U 81. minutu je Ćirković glavom (možda i uz faul) spustio loptu pravo na nogu napadaču Partizana, a on je bez problema zakucao u mrežu za, ispostavilo se konačnih 2:2.

(Izvor: youtube / Gagle YT)

Do kraja meča Partizan je krenuo u juriš ka golu, a najbolju priliku za potpuni preokret imao je Darko Brašanac u 88. minutu, ali je Budaković fantastičnom intervencijom još jednom spasio svoj tim i doneo mu zasluženi bod.

0
0

12 Komentara

  1. I sad mi treba da zbog onog klošarA gbk-A ovde da se prozivamo eto ja neću. A dotični neka se zapita čemu i šta vodi njegovo proseravanje i filozofiranje A da ne kaže ni 30% ne istinu nego ni približnu istinu

    0
    0
    Odgovori
  2. NIJE SE PARTIZAN SAPLEO, VEC GA SAPLICE OVA NAZADNA UPRAVA PO ZADATKU U SVETINJI (o tome od pocetka pisemo i govorimo !!), KOJOJ NIJE SAMO CILJ „GUBITAK“ SAMPIONSKE TITULE, VEC DA NAS IZJEDNACE SA DEVASTIRANIM KLUBOM PO GUBICIMA I NEUSPESIMA NA SVIM POLJIMA, DA NAS UNAZADE ZA NAREDNIH 100 GODINA, KAO I ONI STO SU, ALI NECE MOCI, NECE PROCI, ZA RAZLIKU OD NARIKACA, MI NE CUTIMO, DIGLI SMO SVOJ GLAS I BORIMO SE-ODMAH PROTIV ANOMALIJA UBACENIH U SVETINJU-ODMAH CELA „UPRAVA“ PO ZADATKU OD ORGANA-NAPOLJE!!! NAPRAVITI PRELAZNU UPRAVU SPASA I NAPREDKA NOVOG PARTIZANA, JOS JACEG I MODERNIJEG SA CRNO-BELIM GENETSKIM KODOM !!! MISKO POPOVIC-FRATELO SA PEDJOM MIJATOVICEM I RADOMIROM ANTICEM, ALEKSANDROM STANOJEVICEM !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Odlicno izvukli smo bod protiv ekipe koja se bori za opstanak.
    Mrs bre bagro iz Partizana,niko od vas ne zasluzuje da nosi dres.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter