7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN STREPI ZBOG KAZNE UEFA: Grobari oteli, pa spalili zastave navijačima Augzburga (FOTO)

Objavljeno: 11.12.15 u 11:52

Fudbaleri Partizana eliminisani su iz daljeg toka Lige Evrope pošto su u četvrtak uveče sa 3:1 poraženi od Augzburga u Humskoj.

Kako stoje stvari, tragična elimincija Partizana nije sve o čemu će morati da brine rukovodstvo crno-belih. Ko go da se na tom mestu bude našao, pošto je kompletna uprava u četvrtak uveče podnela ostavke posle poraza od Augzurga.

Naime, navijači Partizana su, baš kao što smo izvestili, pred start meča „uleteli“ na atletsku stazu stadiona u Humskoj kako bi poskidali zastave navijačima nemačkog kluba.

Otete zastave su, odmah nakon toga, kao navijače trofeje odneli na svoju tribinu gde su ih uredno i zapalili.

Kao što je dobro poznato, UEFA nimalo blagonaklono ne gleda prema utrčavanju navijača na teren kada se igraju evropski mečevi, a još manje želi da gleda kroz prste kada je reč o pojavi huliganizma na stadionima.

Upravo zbog toga, crno-beli bi mogli da snose ošte sankcije,  a sve to dodatno komplikuje već dovoljno zamršeno stanje u Humskoj ulici

 

0
0

7 Komentara

  1. Ne zovu ih dzabe stoka iz zagorja! Takav je to provincijalski mentalitet…nema tu pomoci. Uklopice se lepo u drgugoligaske standarde. Taman vrate vojski stadion i igraju na teleoptiku. Besmisleno je da zbog hiljadu-dve ljudi koliko ovaj klub ima navijaca bude toliko dugo uzurpiran vojni stadion koji moze vojsci sluziti za razne vezbe i treninge.

    0
    0
    Odgovori
    • Ne kaze se vojsKi nego vojsCi, smekeru, idi gledaj Kairat, to je tvoj nivo.

      Ta prva liga u kojoj komsinica Stefica Cvek osvaja namesteno takmiceneje uz penal i crveni na svakoj utakmici (klasican pimer, slucaj OFK) nas ni ne interesuje, igrajte se sami.

      0
      0
      Odgovori
  2. i treba nas kazniti stoka bila i ostala stoka.a to kako su uneli tu zastavu kako neko napisa ss divizije to jepropust redara i policije

    0
    0
    Odgovori
  3. Zastava koja je skinuta simbolise handzar ss diviziju (muslimani na njihovu stranu) iz 2 svetskog rata. Zato BRAVO MOMCI

    0
    0
    Odgovori
  4. Njihov klub i navijači su postavili reči dobrodošlice u Nemačkoj i to na srpskom jeziku na ulazu na stadion.A šta smo mi uradili? Oteli im zastave, tražili kavgu ceo meč (mislim pre svega na Džigija koji je trebao da dobije crveni posle onog divljačkog starta) i ispratili ih bez sportskog pozdrava. I posle se čudimo zašto nas ceo svet mrzi. Pa i oni su izgubili 3:1 tamo, pa ništa od ovoga nisu radili. Sramota me je ovakvih navijača!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter