31
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DRULOVIĆ ZAVRŠIO ODISEJU: Poznato je ime novog trenera Partizana!

Objavljeno: 11.12.15 u 20:30

Posle velikog kraha Partizana protiv Augzburga, klub su već dan kasnije zahvatile velike promene.

Gotovo na svim nivoima doći će do promena u Fudbalskom klubu Partizan. Nakon ostavke kompletne Uprave kluba, neminovno je bilo da će doći do smene trenera Ljubinka Drulovića, a prema saznanjima ‘Monda’ poznato je i ime njegovog naslednika.

Kako prenosi ovaj portal, rukovodstvo crno-belih je u dogovoru sa nedavno postavljenim sportskim direktorom Ivicom Ilievim donelo odluku da šansu na klupi Partizana daju treneru Teleoptika i bivšem selektoru „orlića“ – Ivanu Tomiću.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

U pitanju je mladi stručnjak, koji je pre nekoliko sezona bio sportski direktor Partizana i najzaslužniji je za dovođenje do sada najbolje plejade stranaca u Partizan – Lamina Dijare, Žuke i Moreire. U među vremenu je prešao u trenerske vode i do sada je bio prvi trener Partizanove filijale Teleoptika.

Dogovoreno je da će Drulović završiti jeseni deo sezone u preostalim duelima protiv Rada i Borca iz Čačka, da bi nakon toga Tomić stupio na mesto šefa stručnog štaba Partizana.

Najavljene su i neke promene u igračkom kadru, ali će se do donošenja tih odluka još malo sačekati.

0
0

31 Komentara

  1. Od rata pa do danasnjih dana najbolji trener je bio Dtanojevic,otkad su ga oterali Partizan konstantno pada na dno,sram vas bio sta ste ucinili od ponosa grobara

    0
    0
    Odgovori
  2. Onaj koji je prdao utakmicu treba da odgovara… A to je isti onaj sto je isterao Saleta Stanojevica samo zato sto mu je rekao ime… Politika je unistila sve sto je lepo, pa tako i nase klubove… Lepo se videlo da je utakmica prodata…

    0
    0
    Odgovori
  3. Posle orislog orvenstva sta su bili zadaci uorave… da se stadion vrati u vlasnustvo kluba internat pomicni teren da se smanji dug da se udje u gruonu fazu i da se pokusa sratus zivkovica popraviti u korist kluba sta se uradilo ili nije neka svako od nas razmisli .. dali je ovaj poraz tezak jeste zbig nacina na koji se desio upravi zameram sto iz sentimentalnosti nije rascistila sa babovicem ilicem ninkivicem danas je ilic dobro analizirao brasanca zivkovica i ninkovica uoravi zameram sto je lise idradjen prekazni rok ko je to radio ili nije radio neka se oigledaju u oci nije moguce da nam stooer orave problem gid. Dana i niki ne licira oroblem jeste se bakazic povredio ali sta je sa istalima i niki nusta struka cuti ako si trener kazes upravi odbrana nije kvalitetna i ne garantujem rezultat ako nena nivih igraca cao… e zbog takvih rezona smo platili ceh i od bate biruziva u sad sa auzburgom a mi navijaci ko navijaci ne gledamo sta tim oruza u srpskoj ligi velike nam oci u evrooi kao da smo bili sigurni za pobede u holandiji i nemackoj 30 g. Nismo pobedili u nemackoj pa sad treva biti iskren prema sebu ustanes i pogledas u ogledalo pa nusmo mi najkeosi najbolji partizan je izvrsni reorezentovao ovaj srpski fudbal israje zal za ovom utakmicom … dovesti miska popovica fratela da digne kkub oetrica milisevuca i mijatovica za savetnika idemo dalje partizan istaje mi smo prolazni.

    0
    0
    Odgovori
  4. Samo jos Ivan Tomic fali da zabiberi …jao muka mi je od Tomica,Ilieva,Nadja,Petrica i ostalih kolovodja propasti Partizana

    0
    0
    Odgovori
  5. Kad se vidi ko sve komentarise ovde,i sva kojekakva prepucavanja,samo ostaviti komentar: Hot Sport iskljuci nedolicne komentare, a pustaj samo one koji u Evropi bodre svaki nas klub. Nije pisanje komentara za svakoga, niti je utakmica za svakoga. Nekom bolje ukrstenicu dati umesto tastature,a nekom bolje nedati kartu za utakmicu,jer mu je sasvim dovoljan i tv ekran kuci. Pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  6. Boli grobaru do koske,ali stvarno boli…. Maslacak ,visibaba ,ljubicica sve je to daleko …. Zima ,zima epa sta je ako je zima nije lav… —24. Pozzz iz Prijepolja

    0
    0
    Odgovori
  7. O cemu bre pricate….
    realno je menjati igrace ne trenera..
    Osim Brasanca i Zivkovica ovo je najrealnije sve za Podunavsku zonu..
    strasno

    0
    0
    Odgovori
  8. Dokle više bre pocetnici,da je siguran u svoje kavlitete preuzeo bi ekipu pre dva meseca,samo ljudi iskusni sa autoritetom Golac ili Milinko Pantić

    0
    0
    Odgovori
  9. Da li bi ovaj tim bio kandidat za šampiona PL?
    Bez predrasuda
    Ili primeru

    Milioneri
    City, Chelsea, Mutd, Arsenal…

    Kad
    Premijerovu ligu ne mogu…

    Igrači koji igraju ili su igrali PL ili Evropu protiv engleza i španaca

    Trener Jokanović, Paunović

    Stojković

    Nastasić, i Vulićević

    Brašanac

    Moreira, Ilić

    Živković, Marković, Jovetić

    Abubakar, Škuletić, Mitrović, Kleo, Šaponjić

    90% tima može da da gol

    0
    0
    Odgovori
  10. Pa ovi nacisto prsli.Dovode nekog,ko je gori i od Drulovica,koji je manje radio i od njega.Izgleda da ce se zamrznuti na minus 40 do Aprila.

    0
    0
    Odgovori
  11. Ponuditi petricu i savi milosevicu mesto u klubu zamoliti miska popovica fratela da urgentno dodje u klub i sprovede organizaciju kooptirati mujatovica da bude savetnik ako nece nesto vise i ostaviti ljude koji su upozbati sa pravnom tematikom oko stadiona nastaviti sa internatom i vracati dug u svemu ovome ipak je partizan zaradio oko 7-8 mil. Sa onim od mitrovica i od prodaje miskovica a sa novim ljudima uci cemo u mirnu luku i zaboraviti ovu sezonu.

    0
    0
    Odgovori
  12. Оће их овај 10.12. На тај дан изгубише председника, сад и „пролеће у европи „…

    0
    0
    Odgovori
  13. „Veliki krah Partizana“…??? Eto kakav tretman ima klub koji je ove jeseni našem fudbalu ipak doneo nešto – i pored toga što „igra Voša kao Barsa“ i što je CZ, kako onomad nakon Bordoa izjavi „mudri Milojko“ – „na pragu stvaranja novog velikog tima!!!!“!!!! Taj klub, koji je doživeo „veliki krah“ i koji se sad blati bez mere i ukusa, ostvario je od letos do sada više lepih i značajnih pobeda u Evropi nego oba pomenuta mezimčeta srpskih medija u proteklih 20 godina (a pred njim je čak pao i najtrofejniji klub Balkana i istočne Evrope). Od LŠ ga je delio samo jedan gol, kao i od 1/16 finala LE. Zašto je taj gol nedostajao – ne znam, ali zato, kad je u pitanju domaća scena i posrtanje Partizana – znam. Znam zašto se to dešava. I zbog koga.

    0
    0
    Odgovori
    • Vi ste bas prolupali od sinoc,ne znate gde bijete i koje nebuloze pisete.Sinoc je upravo Vucic igrao za Augsburg,dao vam je gol u 89.min.,saplitao Brasanca i ostale da ne daju golove,naterao Zivkovica da igra rukom a sudiju podmitio da mu da crveni.Boze mili,koliko glupog naroda…ne vide koliko su im slabi igraci,trener,uprava,ceo klub a zaveru traze na drugoj strani,gde ne postoji.Drago mi je sto vas toliko boli jer ste zasluzili a Evropu skoro necete videti.Prozivali ste mudrog Milojka a covek vam je sasuo puku istinu u lice ali vi nemate obraza,da to priznate.

      0
      0
      Odgovori
      • Ja sam samo pomenuo neobjektivnost većine medija. Ne osporavam pobedu Augsburga, ali tvrdim da je Partizan ove sezone u Evropi napravio dobar rezultat (s tim što je i ovako „slab“ mogao bolje), ali osporavam ono što se dešava u domaćoj ligi. Ako baš toliko volite „mudrog Milojka“, neka vam ga, ali tok njegove karijere dovoljno govori. Tog nekog Vučića nisam pomenuo.

        0
        0
        Odgovori
  14. Samo Fratelo može spasiti Partizan totalne propasti. Želimo i novi naziv kluba da se preimenuje u FK Partizan Fratelo i da ponovo budemo šampioni Srbije i igramo velike evropske utakmice.

    0
    0
    Odgovori
  15. SNS AV pakistanski ciganski partizan sa severom na jugu….

    Iživljavanje sa dedinja se nastavlja. Sahrana im nije dovoljna.

    Da gledamo Kamerunca, Žileta, Brašanca, i Vulićevića u Juventusu lakše bi nam bilo.

    0
    0
    Odgovori
  16. ..MISKO POPOVIC-FRATELO…NEKIMA JE OTAC BIO GENERAL ZA BEZBEDNOST, A NEKIMA KRCUN I BUGARCIC-ZVERI GOLOG OTOKA I UTEMELJITELJI CZ-STUBOVA SRAMA SRBIJE !!!

    0
    0
    Odgovori
  17. Zar ga nisu skoro promovisali u velikog igraca i takvog i trenera,ili se varam?Samo nekoliko dana je proslo…ha ha ha ha GROFE LEGENDO PA TI SI BOG!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  18. SAMO CRNA KRVNA ZRNCA ZA NAJJACI PARTIZAN-DECOM PARTIZANA PROTIV STUBOVA SRAMA !!! OD PRESUDNE VAZNOSTI ZA BESMRTNOST I NAPREDAK JE NOVA UPRAVA, 2007 ZA MALO, 2013 TAKODJE, OVAJ PUT MORA DOCI NA CELO SVETINJE !!! GROBARI, DOVEO JE MIJATA-„OTEO“ GA hajduku, DOVEO JE MILKA KADA JE BIO NAJBOLJI U YU, ON JE UTEMELJITELJ JAKOG PARTIZANA..PODRSKA GENERALOVOM SINU, GROBARU OD RODJENJA… !!! PARTIZAN IZNAD SVIH I SVEGA !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter