15
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVANIČNO: Partizan bez uprave, umesto Popovića klub će voditi…

Objavljeno: 11.12.15 u 12:02

Kao što je prethodne večeri objavljeno u gotovo svim ovdašnjim medijima rukovodstvo FK Partizan podnelo je kolektivnu ostavku posle eliminacije kluba iz Lige Evrope.

Tokom večeri i jutra čelnici kluba iz Humske nisu bili dostupni predstavnicima „sedme sile“ za potvrdu ove informacije, ali posle nekog vremena generalni direktor Miloš Vazura se udostojio da odgovori novinaru Tanjuga.

On je tom prilikom potvrdio da je kompletan Upravni odbor podneo ostavku i da će u roku od 30 dana biti zakazana vanredna skupština kluba.

Klub će do tada, u tehničkom mandatu umesto predsednika Zorana Popovića voditi upravo Vazura.

– Sve karte su stavljene na Evropu, ovo je težak dan za Partizan. Uprava je najveći krivac i ne želimo da svaljujemo na igrače. Ipak, da su pobedili sigurno ne bi bilo ostavki, obajsnio je Vazura koji je dodao da će Ljubinko Drulović ostati na klupi do kraja godine.

0
0

15 Komentara

  1. Moze li neko da mi objasni kako je ovaj dosao u klub ? Ko je njega postavio, koje preporuke je imao ??

    Alo breeeeeee!! ! ! !

    0
    0
    Odgovori
  2. Slazem se da je jedino resenje Misko Popovic Fratello. Neverovatan grobar i ima para za sve sto nama treba. On hoce da kupi klub.

    0
    0
    Odgovori
  3. Gledam komentare…

    Oni su zadatak izvršili, zna se čiji.

    Uništili klub koji je najveće izvozno preduzeće u zemlji, rasturili tim, svaku smo igrali sa 5,6 igrača manje, treneri bili lutke, oteli su desetine miliona eura i kome će da odgovaraju narodu ili nalogodavcu?

    Da ima ljudi narodu ovako
    Narode naivni…

    0
    0
    Odgovori
  4. Molite miska popovica fratela da dodje u klub jedino je on spas za klub po zavrsetku prosle sezone zeleli smo da prodjemo prvi krug pa kad smo prosli da udjemo u grupu pa da udjemo u ligu sampiona oa posle oobede az auguzburga hocemo jos jos i poleteli a nismo na zemlji i onda babovic vidite vi gore sta cete pa oni su trebali da ga isteraju odavno jer je peta kolona … samo fratelo fratelo fratelo dolazi brate pomagaj.

    0
    0
    Odgovori
    • Mita bice njega na vasim vestima i to ce pravi da ostavi neki komentar . Grobari zivot ide dalje gubio je partizan i 6 0 pa su svi navijali ko jedan pokazimo jos jednom koliko je partizan veliki i ko ima najbolje navijače . Budimo uz klub u ovom teskom momentu ziveo partizan

      0
      0
      Odgovori
    • Pravi pauzu dok mu neko ne smisli neki komentar a možda ubaci i koju novu reč.Trenutno mu se nikako ne uklapaju one nebuloze kako su neki brend i ponos u državi jer su ko zna koji put dokazali suprotno.Nije ni tom mučeniku lako…možda su ga konačno hospitalizovali,zajedno sa penzionerom,merakljiom i likom.Laza plače za takve likove.

      0
      0
      Odgovori
  5. On da ostane a svi napolje, ovaj Vazura je pravi covek za Partizan, snjim na celu moze se stici do Sibirske zime -74c

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter