3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DISCIPLINCI ZASUKALI RUKAVE: Oštro kažnjen Grof, suspendovan stadion Partizana, dopuna materijala o Lalatoviću

Objavljeno: 10.12.15 u 22:00

Stigla kazna! Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je trenera Crvene zvezde Miodraga grofa Božovića zabranom obavljanja dužnosti na dva meseca i uz to sa još 200.000 dinara! A ni Partizan nije pošteđen…

Božović je kažnjen zbog incidenta na meču Kupa Srbije. On tada, posle crvenog kartona koji je dobio od Milorada Mažića, nije želeo da napusti klupu. s obzirom na to da su disciplinci FSS procenili da mu ovo bio treći grublji prekršaj usledila je drastična kazna, pišu Novosti.

kaćnjene su i kompije. Partizan do daljeg neće moći da računa na svoje navijače jer je suspendovan stadion u Humskoj 1. To je epilog nemilih scena na derbiju protiv Vojvodine  i toga što je desetak hiljada navijača rasističkom pesmom vređalo goste iz Novog Sada.

Očekivala se i nova odluka o treneru Vojvodine Nenadu Lalatoviću. Disciplinci su zatražili prikupljanje dopunskih izveštaja delegata ove utakmice i ostalih aktera… A iz Vojvodine je danas objašnjena situacija i dostavljeni su javnosti dokazi…

0
0

3 Komentara

    • Ta „odvratna septička jama“ je svetlosnim godinama ispred vas,i pored svih kradja zadnjih godina, i uvek će da bude, a vi to ne možete da podnesete,,.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter