1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FK VOJVODINA: Ovo su dokazi da je Lalatović mogao da obavlja svoju dužnost! (FOTO)

Objavljeno: 10.12.15 u 19:24

Fudbalski klub Vojodina dao je na uvid javnosti dokaze koji potvrđuju da je Nenad Lalatović, po propisima Fudbalskog saveza Srbije, imao pravo da obavlja funkciju šefa stručnog štaba na prvenstvenoj utakmici 20. kola Super lige Srbije protiv FK Partizan iz Beograda.

-Povodom polemike i nesporazuma koji su se pojavili u medijima u vezi sa tim da li je šef stručnog štaba FK Vojvodina Nenad Lalatović imao pravo da predvodi naš tim na prvenstvenoj utakmici 20. kola Super lige Srbije protiv FK Partizan, koja je 5. 12. 2015. godine sa početkom u 14 časova odigrana u Beogradu, obaveštavamo fudbalske organe, sportsku javnost i sve naše navijače da je naš klub na tom meču postupio strogo u skladu sa propisima Fudbalskog saveza Srbije.

U želji da otklonimo dalje nedoumice, širenje dezinformacija i različita tumačenja u medijima povodom ovog slučaja, FK Vojvodina javno objavljuje dokaze koji potvrđuju da je Nenad Lalatović na utakmici protiv FK Partizan imao pravo da sedi na mestu koje je predviđeno za šefa stručnog štaba gostujućeg tima – piše između ostalog na sajtu FK Vojvodina.

Detaljnu hronologiju događaja možete pročitati OVDE, a evo i dokaza:

Praćenje statusa pošiljke:

dokay 1

 

Isporučeni spisak

Dokazi2

Koverta sa pečatom pošte u Beogradu (1.12.2015)

dokay3

0
0

1 Komentara

  1. A sta u nasoj drzavi ne moze da se falsifikuje —-otiso lala na pijac — prodavao kitu cveca i jaja. Dodje komisija FSS i uhvati ga na licu mesta. u medjuvremenu lala prodao jaja ostala kita cveca. FSS –navalio da ga kazni –dok lala kleci moli *** evo vraticu vam, dacu vam kitu, a za jaja me pomilujte-*** Ovo ima samo u zemlji SRBIJI i kod Disciplinske Kokeza komisije—- sprdnja

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter