16
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Vojvodina drugi put u sezoni savladala evropski Partizan (VIDEO)

Objavljeno: 05.12.15 u 15:58

U jednom od derbija 20. kola Superlige Srbije fudbaleri Vojvodine uspeli su i drugi put u sezoni da savladaju ekipu Partizana, ovog puta sa 2:0 pred oko 8.000 navijača na stadionu u Humskoj 1, nastaviviši tako pobednički niz od kada je na klupu kluba iz Novog Sada seo Nenad Lalatović.

U prvih 40 minuta gotovo i da se nije igrao fudbale odnosno sve se svodilo na dodavanje igrača dva tima između dva šesnaesterca, ali daleko od toga da uzbuđenja nije bilo.

Pre svega krenulo je koškanjem igrača na samom startu kada je najdeblji kraj izvukao Valeri Božinov koji je pazario žuti karton već u 2. minutu. Bilo je i prekida u režiji najvatrenijih navijača Partizana, koji su uporno pevali uvredljivu pesmu na račun gostiju iz Novog Sada.

Uzbuđenja pred golovima viđena su tek u poslednjih 10 minuta, pet regularnih i pet nadoknade zbog dva prekida meča. Najpre je u prilici bio Božinov koji nije uspeo da dosegne do lopte koja je poslata sa krila, a samo koji trenutak kasnije Jevtović je probao lob udarcem, ali je golman Perić bio budan pa je loptu poslao u korner.


(Izvor: Youtube/Partizan video materijal)

Novosađani su uzvratili istom merom, sa dve prilike, ali bez gola. U obe se našao najistureniji igrač Ognjen Ožegović koji je u 42. minutu bio za malo kratak posle jednog centaršuta, a tri minuta kasnije je loše reagovao odnosno lopta je posle njegovog udarca glavom sa oko 7-8 metara udaljenosti završila daleko pored stative, iako je golma Kljajić već bio savladan jer se okliznuo.


(Izvor: Youtube/TV Srbija)

Prva polovina drugog poluvremena protekla je u potpunoj dominaciji domaćina. Ređale su se šanse pred golom Novosađana, ali pogotka nikako nije bilo. Promašivali su pre svega Ninković i Božinov koji se nikako nisu snalazili u samoj završnici napada.

U dva navrata je Ninković u 72. minutu mogao da dođe do pogotka, ali prvo nije uspeo bolje da reaguje u petercu gostiju, a potom je njegov udarac sa distance završio na okviru gola Vojvodine.


(Izvor: Youtube/TV Srbija)

Dva minuta kasnije delić sekunde delio je sašu Ilića od gola, pošto je trebalo samo da ćušne loptu sa udaljenosti od jednog metra, ali je u poslednjem trenutku ispred njega intervenisao jedan defanzivac Novosađana izbivši loptu u polje.

Kako to obično biva u fudbalu kada jedan tiom propusti svoje prilike usledi kazna i to se desilo i na stadionu Partizana pošto je tim Nenada Lalatovića u 80. minutu poveo lepim golom Lazara Rosića posle kornera.

U poslednjih šest minuta crno-beli su imali igrača više na terenu pošto je zbog drugog žutog kartona iz igre isključen Sekulić, a u 88. minutu domaćin je imao odličnu priliku da dođe do izjednačenja pošto je opravdano dosuđen penal posle prekršaja nad Sašom Ilićem.

Umsesto izjednačenja usledio je novi šok, pošto je udarac Ninkovića nogom odbranio golman Perić, a lopta se odbila tako da su Novosađani odmah krenuli u kontranapad posle kog je rezervista Stanisavljević stavio tačku na ovaj meč za pobedu Vojvodine od 2:0.


(Izvor: Youtube/Gagl TV)

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
Partizan – Vojvodina 0:2 (0:0)
(Rosić 80, Stanisavljević 88)

Stadion: Partizana
Gledalaca: oko 8.000
Sudija: Bojan Nikolić
Žuti kartoni: Božinov, Bandalovski, Grbić (Partizan) – Sekulić, Pankov, Maksimović, Ožegović, Rosić (Vojvodina)
Crveni karton: Sekulić (Vojvodina)

Partizan: Kljajić, Grbić, Bandalovski, Ćirković, Subić, Jevtović (83 Šaponjić), Ilić, Lukić (75 Babović), A. Živković, Ninković, Božinov (66 Oumaru).

Vojvodina: Perić, Ivanić, Vukčević (75 Stanisavljević), Pankov, Lakićević, Nastić, Babić (83 Puškarić), Rosić, Sekulić, Maksimović, Ožegović (86 Kovačević)
[/stextbox]

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
Superliga, 20. kolo

Rezultati:

Voždovac – Radnički Niš 3:1 (1:1)
(Marinković 3, Mihajlov 51, Radivojević 68 – Zemljanuhin 11)

Mladost – Rad 1:0 (0:0)
(Živadinović 76)

Partizan – Vojvodina 0:2 (0:0)
(Rosić 80, Stanisavljević 88)

Nedelja, 6. decembar
13.00 Jagodina – Spartak Subotica
13.00 Javor – Borac
13.00 Radnik Surdulica – OFK Beograd
16.00 Čukarički – Crvena zvezda

Odigrano u petak:

Metalac – Novi Pazar 3:2 (1:0)
(Panić 2, Mladenović 57, Brkić 65 – Pavlović 75pen, Radivojević 79)
[/stextbox]

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0

16 Komentara

  1. Grofe,razmisli ozbiljno da sutra odigrate opusteno i prepustite Cuki bodove jer vam se moze a njima bi znacilo da pobegnu komsiji malom 6 bodova,koji ih ne bi stigao do kraja prvenstva.Sad je samo pitanje dana kad ce ih i Vosa preteci a kvalitetniji je i Borac,tako da ce im Evropa ostati samo u mislima za narednu sezonu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zvezdasi tisina,miiirno! Sad slusajte,navijacici sa makaronice,pardon marakanice: Partizan ce igrati JSL do kraja, a vi kup srbije tek iduce godine, ma koja istina za vase oci, grofinjo i vi odoste iz kupa,dosta vam je samo partizanova navijacka klupa,gledajte Partizan,tako cete brze bolje zaboraviti Borac,cao.

    0
    0
    Odgovori
    • Pa jadni ni taj kup necete uzeti nego Borac!A za evropu nemate sanse da igrate kvalifikacije!Bicete 6-7 na kraju.Osim ako ne osvojite LE kao sto vidim da mozete jer ste evropski klub!HAHAHA….Jer ti si samo mali partizan!!!

      0
      0
      Odgovori
    • Pa po vama se ispišava ko kako stigne… A JSL ne morate da igrate do kraja, možete da napustite… A i to što ćete igrati do kraja, zove se plej aut

      0
      0
      Odgovori
  3. Sad vidite da je Milojko Pantic bio u pravu… Koji crni evropski partizan, pobede neke bednike i misle da su uradili nesto! Vosa vam je pokazala gde vam je mesto-u zadnjem delu autobusa!

    0
    0
    Odgovori
  4. Pozdrav za sve sto su se radovali pobedi Borca! Sad ih shvatam, jer pobedama svog vasarskog kluba nemaju priliku da se raduju! Tovari bUraniju!!! Hahahaha

    0
    0
    Odgovori
  5. “ Evropski partizan“, a minus raste!!! Nije Milojko Pantic budala, nego oni koji veruju u bajke sa srecnim krajem!!!

    0
    0
    Odgovori
  6. Busiiiii,hahaha,busiiii,hahaha…i pored ogromne pomoci sudije pri kraju tekme,najvece zlo srpskog fudbala nije moglo ni do boda.

    0
    0
    Odgovori
  7. po meni cak ne regularno, lalatovic na lupi mislim da je bio, a nema pravo vodjenja ekipa pa je trebalo iskljuciti ga, zabraniti da ni na klupi ne sedi, to bi trebalo 3:0 za partizan da bude,odreise mu kazna 3 meseca sad na kraju, a to bi trebali da izmere ne po mesecima vec tri meseca po utakmicama, dakle sad kolko ima i u iducoj polusezoni koliko treba jos, no fudbal nam je takav kakav jste kad su na funkcije postavljeni debili a ne profesionalci, SAD KAD SUTRA CUKARICKI SPUCA ZVEZDU, VEOMA MOGUCE, pozdrav P.S. cuvaju se oni za Augzburg, tamo dobra para lezi, naci ce se kad tad sa vojvodinom pa ce je spucati partizan, ajde vojvodjani sad se i vi malo poradujte, hajde hop hop skackanje po autobusu, vec narednu najverovatnije gubite, veoma moguce, pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
    • Alo Franjevcu,citaj malo pa ces znati….Lalatovic je jos danas smeo da vodi ekipu,i onda suspenzija,to je vas Tole rekao…ali jbg,sjajno 4 mesto zauzimate,to je vasa realnost….spremite se jer ide duga i veoma hladna zimaa

      0
      0
      Odgovori
    • Sve je neregularno,celo dosadasnje prvenstvo jer ste zamrznuti na minus 21 sa tendencijom rasta tog minusa.Ne valja vam sada ni savez a na njegovom celu je jos uvek vas Tole velicanstveni,u zadnjih 8 godina partizanov ubedljivo najbolji igrac.Spucala vas je Vosa ko od sale,u dve tekme 5 komada,bez primljenog gola a dobice vas i na prolece jer je kvalitetnija.Vi se cuvajte za Augzburg,oni ce vam dati 3 komada a naredne godine necete ni izboriti kvalifikacije za LE.Zvezda moze sutra da pusti Cuku,koja bi vam tako pobegla 6 bodova i ne bi je stigli do kraja prvenstva.Uz to,bolji od vas su i Vosa i Borac,tako da vam ostaje borba za 5.mesto sa Nislijama i Javorom.

      0
      0
      Odgovori
  8. Potpuno ocekivan ishod.Isuvise su poleteli glodari.posle dve-tri pobede protiv protivnika koji su dno dna.Sad su im skresana krilca i nalaze se gde zasluzuju.Jos u Cetvrtak da bude jedan gol vise u njihovoj mrezi i bice sve kako treba i na svome mestu.Lepo im je Milojko Pantic rekao u svojoj emisiji a oni ga isprozivali na pravdi Boga,iako je covek izneo surovu istinu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter