15
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NISU NAJGORI: Desio se i ubedljiviji poraz Zvezde na Marakani i to u domaćem prvenstvu

Objavljeno: 02.12.15 u 21:32

Dešavalo se i ranije da Crvena zvezda primi pet golova, ali vrlo retko je to bio slučaj kada su crveno-beli bili domaćini.

Poraz od 1:5 u osmini finala kupa od čačanskog Borca naterao je novinare da zavire u arhivu, a kako prenosi Mondo ovo ipak nije bila najubedljivije izgubljena utakmica crveno-belih u Ljutice Bogdana.

Davne 1966. godine u prvenstvu Jugoslavije mostarski Velež je u Beogradu postigao čak šest pogodaka i trijumfovao rezultatom 6:2.

Malo je nedostajalo da Čačani obore taj rekord, ali ih je u tome sprečio damir Kahriman koji je u samoj završnici meča u nekoliko navrata sprečio još veću bruku Crvene zvezde.

Aktuelnom vicešampionu sada preostaje da se okrene jedinom takmičenju u kom učestvuje – Superligi Srbije, za razliku od večitog rivala koji i dalje ima šansu da na proleće učestvuje u tri odnosno pored domaćih mogao bi da igra i u Ligi Evrope.

Znate li ko je sa severne tribine bodrio svoje bivše saigrače? Evo i šta je posle utakmice rekao pomoćnik Miodraga Božovića Vojo Ćalov.

0
0

15 Komentara

  1. Ej, samo da pitam: jel to ovako izgleda rezultatski kad se Zvezdi ne namesti utakmica? Sad ce posrtanje i u prvenstvu,nezamerite za pitanje. Pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  2. Vidim javljaju se grobari, pricaju kako u prvenstvu igramo prijateljske meceve..pa jel smo i protiv vas u derbiju igrali prijateljsku?

    0
    0
    Odgovori
  3. Primali su i 5,6 i 7 golova od Partizana, sve dok drugovi komunisti nisu dogovorili, da se zbog viših interesa, reputacije klubova i društvenog uređenja, neće igrati na više od 2 do 3 gola razlike. Tako je bilo do raspada SFRJ…

    0
    0
    Odgovori
  4. Jesu, jesu, najgori su! A za trenera se nema brige, neće ga kazniti, kao što nisu ni nakon utakmice sa OFK Beogradom. One što nije nameštena.

    0
    0
    Odgovori
  5. Osmanlije malo ste golova primili, samo 5, slavite i trener vam slavi, a od sledeće utakmice ponovo sledi nameštanje!

    0
    0
    Odgovori
  6. Realno su mogli primiti 15 komada, ali realno, čak i više! Fudbaleri Borca su se u više situacija obrukali, a dali su 5 golova. Na SOS kanalu se videlo da su svi golovi regularni, a da je u više situacija sudija greškom prekidao napade Borca. Nakon ove utakmice je jasno kakve su relne mogućnosti Zvezde, kada sudije ne nameštaju utakmice za Zvezdu. U Evropi će opet biti neki Kairat, iz visoko razvijene fudbalske nacije!

    0
    0
    Odgovori
  7. JESU, JESU, NAJGORI SU..DNO-DNA NAMESTENE PREMIJER LIGE, BRUKA I SRAMOTA, ZLO, SODOMA I GOMORA.. .!. XXAAXXAA .!. A LEPO JE OVAJ PORAZ DANAS NAJAVIO EX-MAJSTOR-DZAJA.. .!. XXAAXXAA .!. SVE SE ZNA, VEC VIDJENO !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter